Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Riihisoft on toteuttanut smartDOG sivuston sekä tietokannan

Referenssi

Riihisoft on toteuttanut smartDOG sivuston sekä tietokannan yhteistyössä smartDOGin Katriina Tiiran kanssa.

smartDOG tekee ainoana maailmassa koirien kognitiivisten ominaisuuksien testausta. Testit perustuvat uusimpaan koirakognitiotutkimukseen ja testien avulla saat näkökulman koiran ominaisuuksiin, joista omistajalla on yleensä vain vähän käsitystä. smartDOGin testissä koira testataan ruoan avulla, ja samalla kun koira omasta mielestään etsii herkkupaloja, testaaja saa numeerista dataa koiran esimerkiksi ongelmanratkaisukyvystä, muistista ja itsehillinnästä. Tietokannassa koiransa testannut asiakas voi mm. vertailla oman koirasi tietoja rodun ja kaikkien rotujen keskiarvoon eri testien osa-alueissa.

Kehitystyö jatkuu. Katriina kertoo tulevasta vielä toteuttamattomasta innovaatiosta ” Tulossa on vielä täysin uusi tietokannan osa, jossa kuka tahansa voi kirjautua vertailemaan eri rotujen kognitiivisia profiileja. Roduilla kun selkeästi näkyy eroja vaikkapa siinä, miten hyvin ne ymmärtävät ihmisen elekieltä tai miten impulsiivisia ne ovat, mikä on hurjan mielenkiintoista. smartDOG data on ainutlaatuinen lajissaan – missään muualla ei ole kognitiiviseen testaukseen perustuvaa laajaa aineistoa saatavilla siten, että se on ensimmäisenä tarjolla suurelle yleisölle. Olen tästä niin innoissani!”

Lisätietoa https://smartdog.fi/ sekä suoraan Katriinalta kysymällä katriina@smartdog.fi / 044 972 9185.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Riihisoft Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Riihisoft kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Riihisoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Riihisoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Riihisoft - Muita referenssejä

Riihisoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia