Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Restel Food&Events App – Ravintolasovelluksen käyttäjälähtöinen suunnittelu

ReferenssiRestel halusi parantaa Food&Events -sovelluksen käyttökokemusta. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat suunnitella koko iltansa tapahtumineen ja ruokailuineen. Sovelluksella voi tilata tarjoiluja suoraan pöytään esimerkiksi festivaaleilla, jääkiekko-ottelussa, teatterissa tai ravintolassa.

Tavoitteena oli ymmärtää loppukäyttäjiä, huomioida heidät entistä paremmin sekä mahdollistaa sovelluksessa usean eri tapahtumapaikka- ja ravintolabrändin yhteiselo samalla alustalla.

Suunnittelun ja kehityksen yhteistyöllä onnistuneeseen lopputulokseen

Suunnittelua tehtiin tiiviissä yhteistyössä Restelin, ravintoloiden, tapahtumapaikkojen ja loppukäyttäjien kanssa. Kokonaisuudessaan suunnitteluvaihe vei vain noin kuukauden. Lue sivuiltamme, miten nopea aikataulu oli mahdollinen toteuttaa.

Jo kuudessa viikossa suunnittelu eteni käyttäjätestaukseen. Palautteen pohjalta voitiin varmistaa, että käyttöliittymä on selkeä ja intuitiivinen käyttää.

Loppukäyttäjätestauksessa käytetty prototyyppi oli oikeaa koodia – Flutter on teknologiana niin taipuisa, että suuremmatkin muutokset käyttöliittymään on mahdollista tehdä oikeaan koodiin.

Sovelluksen koodi valmistui kahden kehittäjän voimin muutamassa kuukaudessa. Miten? Kerromme toteutuksesta lisää sivuillamme.

Matka Food&Events -sovelluksen kanssa jatkuu vielä. Jatkokehityksellä varmistetaan, että sovellus pysyy ajan tasalla ja mieluisana käyttää.

Klikkaa tästä sivuillemme lukemaan koko tarina huippunopeasta kehityksestä, jossa ei kuitenkaan tingitty laadusta.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Codemate logo

Tiedot

Tilaaja: Restel

Lisätietoja

Yritysprofiili Codemate kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Teknologia

Flutter

Omat tagit

palvelumuotoilu
suunnittelu

Siirry yrityksen profiiliin Codemate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codemate - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Codemate - Muita referenssejä

Codemate - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia