Relator ylitti Tornatorin odotukset

Tornator valitsi Relatorin yhteistyökumppaniksi auttamaan yrityksen kyberturvallisuusstrategian laadinnassa. Toimeksiannon tavoitteena oli luoda Tornatorille kyberturvallisuusstrategia, joka on tehty yrityksen liiketoimintaperiaatteita ja arvoja noudattaen. Relator oli myös tukena strategian toimeenpanon suunnittelussa.

”Valitsimme Relatorin yhteistyökumppaniksemme, koska heillä oli selkeä näkemys, miten projekti viedään läpi nopeasti ja onnistuneesti”, tietohallintopäällikkö Mika Rieppo kertoo.

Projektissa Tornatorille toteutettiin kattava tieto- ja kyberturvallisuuden nykytilanteen arviointi, tavoitetilan määrittely sekä näiden dokumentointi. Arvioinnin perusteena käytettiin tietoturvallisuuden keskeistä viitekehystä ja toimialakohtaisia vaatimuksia. Arviointivaiheen lopputuloksena syntyi selkeä tilannekuva Tornatorin tieto- ja kyberturvallisuuden vahvuuksista sekä kehittämiskohteista.

”Relatorin asiantuntijoiden osaaminen ja työskentelytapa vakuuttivat meidät. Yhteistyö heidän kanssaan oli helppoa ja joustavaa”, tietojärjestelmäpäällikkö Juha Immonen kommentoi.

Nykytilan arvioinnin perusteella muodostettiin lähivuosille selkeä kyberturvallisuuden tavoitetila ja painopistealueet, jotka liitettiin osaksi konsernin ICT-strategian toteutusta. Tornatorille oli tärkeää, että kokonaisstrategia oli oikein suhteutettu organisaation liiketoimintaan, liiketoimintaympäristöön ja realistisiin toimintaresursseihin. Tornator oli erittäin tyytyväinen Relatorin kanssa tehtyyn yhteistyöhön.

”Relator ylitti heihin asetetut odotukset”, tietojärjestelmäpäällikkö Juha Immonen kertoo.

Suosittelija:

”Valitsimme Relatorin yhteistyökumppaniksemme, koska heillä oli selkeä näkemys, miten projekti viedään läpi nopeasti ja onnistuneesti”tietohallintopäällikkö Mika Rieppo kertoo. ”Relatorin asiantuntijoiden osaaminen ja työskentelytapa vakuuttivat meidät. Yhteistyö heidän kanssaan oli helppoa ja joustavaa”, tietojärjestelmäpäällikkö Juha Immonen kommentoi. ”Relator ylitti heihin asetetut odotukset”, tietojärjestelmäpäällikkö Juha Immonen kertoo.

Juha Immonen, Mika Rieppo

Referenssi Relator ylitti Tornatorin odotukset
Tilaaja: Tornator Oyj
Toimittajan yhteyshenkilö:
Janne Luoma Konsultti 040 558 8606 janne.luoma@relator.fi
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tietohallinto
Tietoturva
Konsultointi
Kyberturvallisuusstrategia kyberturvallisuus
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa