Relator ylitti Tornatorin odotukset

ReferenssiTornator valitsi Relatorin yhteistyökumppaniksi auttamaan yrityksen kyberturvallisuusstrategian laadinnassa. Toimeksiannon tavoitteena oli luoda Tornatorille kyberturvallisuusstrategia, joka on tehty yrityksen liiketoimintaperiaatteita ja arvoja noudattaen. Relator oli myös tukena strategian toimeenpanon suunnittelussa.

”Valitsimme Relatorin yhteistyökumppaniksemme, koska heillä oli selkeä näkemys, miten projekti viedään läpi nopeasti ja onnistuneesti”, tietohallintopäällikkö Mika Rieppo kertoo.

Projektissa Tornatorille toteutettiin kattava tieto- ja kyberturvallisuuden nykytilanteen arviointi, tavoitetilan määrittely sekä näiden dokumentointi. Arvioinnin perusteena käytettiin tietoturvallisuuden keskeistä viitekehystä ja toimialakohtaisia vaatimuksia. Arviointivaiheen lopputuloksena syntyi selkeä tilannekuva Tornatorin tieto- ja kyberturvallisuuden vahvuuksista sekä kehittämiskohteista.

”Relatorin asiantuntijoiden osaaminen ja työskentelytapa vakuuttivat meidät. Yhteistyö heidän kanssaan oli helppoa ja joustavaa”, tietojärjestelmäpäällikkö Juha Immonen kommentoi.

Nykytilan arvioinnin perusteella muodostettiin lähivuosille selkeä kyberturvallisuuden tavoitetila ja painopistealueet, jotka liitettiin osaksi konsernin ICT-strategian toteutusta. Tornatorille oli tärkeää, että kokonaisstrategia oli oikein suhteutettu organisaation liiketoimintaan, liiketoimintaympäristöön ja realistisiin toimintaresursseihin. Tornator oli erittäin tyytyväinen Relatorin kanssa tehtyyn yhteistyöhön.

”Relator ylitti heihin asetetut odotukset”, tietojärjestelmäpäällikkö Juha Immonen kertoo.

Suosittelija:

”Valitsimme Relatorin yhteistyökumppaniksemme, koska heillä oli selkeä näkemys, miten projekti viedään läpi nopeasti ja onnistuneesti”tietohallintopäällikkö Mika Rieppo kertoo. ”Relatorin asiantuntijoiden osaaminen ja työskentelytapa vakuuttivat meidät. Yhteistyö heidän kanssaan oli helppoa ja joustavaa”, tietojärjestelmäpäällikkö Juha Immonen kommentoi. ”Relator ylitti heihin asetetut odotukset”, tietojärjestelmäpäällikkö Juha Immonen kertoo.

Juha Immonen, Mika Rieppo

Pinterest
Referenssin infoboxi
Relator Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tornator Oyj
Ajankohta: - 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Janne Luoma Konsultti 040 558 8606 janne.luoma@relator.fi

Lisätietoja

Relator Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Kyberturvallisuusstrategia
kyberturvallisuus

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Relator Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Relator - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Relator - Muita referenssejä

Relator - Muita julkaisuja

Siirry Relator Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Ihmisen ja tietokoneen saumaton yhteistyö luo pohjan supertaloushallinnolle
Barack Obama saapuu Suomeen - Nordic Business Forum kerää liike-elämän ammattilaiset yhteen
Talouspäättäjät viitoittivat Basware Connectissa polkua ihmisen ja älykkään teknologian kohtaamisille

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia