Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Rekrytointijärjestelmän hankinta

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): Espoon kaupunki


TÄMÄ EI OLE ENNAKKOILMOITUS, HANKINTAILMOITUS TAI TARJOUSPYYNTÖ VAAN TIETOPYYNTÖ MARKKINAKARTOITUKSEN KÄYNNISTÄMISEKSI OSANA HANKINNAN SUUNNITTELUA. Espoon kaupunki tulee hankkimaan vuosien 2019-2020 aikana rekrytointijärjestelmän. Espoon kaupungilla on tällä hetkellä käytössään eRekry –järjestelmä, joka tullaan mahdollisesti korvaamaan seuraavien vuosien aikana uudella rekrytointijärjestelmällä. Rekrytointijärjestelmällä voida julkaista sekä hallita avointen paikkojen ilmoituksia ja hakuprosessia. Rekrytointijärjestelmässä on myös oltava sijaisrekrytoinnin (esim opettajien sijaiset) mahdollistava toiminnallisuus. Tietopyynnön avulla Espoon kaupunki kartoittaa markkinoilla tarjolla olevia rekrytointijärjestelmiä. Tietopyyntö tai siihen vastaaminen eivät sido hankintayksikköä tai tarjoajaa.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia