logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Reka Kaapeli otti käyttöön Jedoxin – Invenco toteutti kattavan talouden suunnittelujärjestelmän

ReferenssiReka Kaapeli valitsi Jedoxin talouden suunnittelujärjestelmäkseen syksyllä 2017. Invenco toteutti Rekalle suunnittelujärjestelmän, joka kattaa niin budjetoinnin kuin rullaavan ennustamisenkin.

Ratkaisussa toteutettiin integraatiot Rekan taloushallinnon järjestelmään ja ERP:iin sekä Excel-tiedostoihin. Lisäksi toteutettiin suunnitteludatan takaisinsyöttöä Jedoxista ERP:iin.

Suunnitteluratkaisu sisältää niin myynnin, kiinteiden kulujen, investointien kuin erilaisten sisäisen ja ulkoisen laskennan erojen laskentaa. Myynnin suunnittelussa myyntivastuulliset suunnittelevat Rekan tuotteiden myyntivolyymit ja kateprosentit monipuolisten Jedoxin syöttöpohjien avulla. Kiinteiden kulujen suunnitteluun sisältyy myös niiden vyörytykset erilaisiin prosentteihin ja ajureihin perustuvin laskentasäännöin. Investointien suunnittelussa syötetään kustannuspaikoille ja tileille lisäykset ja poistolaskenta on automatisoitu.

Raportteja Jedox-ratkaisuun toteutettiin moneen lähtöön.

Ratkaisu sisältää talouden perusraportit, kuten tulos- tase- ja kassavirtaraportoinnin. Sisäiseen raportointiin toteutettiin vyörytetyistä luvuista laskettu sisäinen tuloslaskelma, markkina-alueraportointi, segmenttiraportointi sekä tehdastulos.

Jatkossa Jedox-sovellusta kehitetään esimerkiksi osakokonaisuuksien suunnitteluun tuotannon ja henkilöstön osalta. Lisäksi ratkaisun käyttö tullaan laajentamaan koko Reka konserniin.

Jedox on moderni ja monipuolinen CPM ja BI -ratkaisu jossa on samassa paketissa raportoinnin, analysoinnin, visualisoinnin ja suunnittelun (esim. budjetointi ja rullaava ennustaminen) ominaisuudet. Jedoxin avulla on mahdollista analysoida suuria tietomääriä ja tuottaa päätöksentekoa tukevia, visuaalisia raportteja. Jedoxilla on mahdollista rakentaa suunnittelumalleja, simulointeja ja skenaarioita sekä viedä Excel-pohjaisen suunnittelu täysin uudelle tasolle.

Jedox on saanut useita kansainvälisiä palkintoja ja kansainväliset referenssit ovat vakuuttavia. Monipuolisten ominaisuuksien, helppokäyttöisyyden ja skaalautuvuuden lisäksi Jedox on yllättävänkin kilpailukykyinen myös hinnaltaan. Jedoxin muistinvarainen OLAP-teknologia takaa nopean, reaaliaikaisen käyttökokemuksen, ja responsiivisen käyttöliittymän ansiosta Jedoxia voidaan käyttää kaikilla päätelaitteilla.

Reka Kaapeli on suurin suomalaisomisteinen kaapelivalmistaja. Nykyaikaisten tuotantomenetelmien ja -teknologian tuloksena syntyy keski- ja suurjännitekaapeleita, tiedonsiirtokaapeleita, instrumentointi- ja ohjauskaapeleita, asennusjohtoja sekä voimakaapeleita. Yhtiö toimii kansainvälisesti ja päämarkkina-alueita ovat kotimaan ohella Pohjoismaat, Baltia ja Venäjä. Reka Kaapelilla on tytäryhtiöt Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa ja Venäjällä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy

Tiedot

Tilaaja: Reka Kaapeli
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petri Räsänen

Lisätietoja

Invenco Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot

Toimialakokemus

Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Invenco Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Siirry Invenco Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Oliko S-Pankin rallivideo kopioitu Vincitiltä? Ex-markkinointijohtaja osoitti videoiden yhtäläisyydet, S-Pankki kiistää plagioinnin
Anthony Gyursanszky Codenton uudeksi toimitusjohtajaksi - yrityksen tulevaisuudesta päättää koko työyhteisö
Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia