Reka Kaapeli otti käyttöön Jedoxin – Invenco toteutti kattavan talouden suunnittelujärjestelmän

Reka Kaapeli valitsi Jedoxin talouden suunnittelujärjestelmäkseen syksyllä 2017. Invenco toteutti Rekalle suunnittelujärjestelmän, joka kattaa niin budjetoinnin kuin rullaavan ennustamisenkin.

Ratkaisussa toteutettiin integraatiot Rekan taloushallinnon järjestelmään ja ERP:iin sekä Excel-tiedostoihin. Lisäksi toteutettiin suunnitteludatan takaisinsyöttöä Jedoxista ERP:iin.

Suunnitteluratkaisu sisältää niin myynnin, kiinteiden kulujen, investointien kuin erilaisten sisäisen ja ulkoisen laskennan erojen laskentaa. Myynnin suunnittelussa myyntivastuulliset suunnittelevat Rekan tuotteiden myyntivolyymit ja kateprosentit monipuolisten Jedoxin syöttöpohjien avulla. Kiinteiden kulujen suunnitteluun sisältyy myös niiden vyörytykset erilaisiin prosentteihin ja ajureihin perustuvin laskentasäännöin. Investointien suunnittelussa syötetään kustannuspaikoille ja tileille lisäykset ja poistolaskenta on automatisoitu.

Raportteja Jedox-ratkaisuun toteutettiin moneen lähtöön.

Ratkaisu sisältää talouden perusraportit, kuten tulos- tase- ja kassavirtaraportoinnin. Sisäiseen raportointiin toteutettiin vyörytetyistä luvuista laskettu sisäinen tuloslaskelma, markkina-alueraportointi, segmenttiraportointi sekä tehdastulos.

Jatkossa Jedox-sovellusta kehitetään esimerkiksi osakokonaisuuksien suunnitteluun tuotannon ja henkilöstön osalta. Lisäksi ratkaisun käyttö tullaan laajentamaan koko Reka konserniin.

Jedox on moderni ja monipuolinen CPM ja BI -ratkaisu jossa on samassa paketissa raportoinnin, analysoinnin, visualisoinnin ja suunnittelun (esim. budjetointi ja rullaava ennustaminen) ominaisuudet. Jedoxin avulla on mahdollista analysoida suuria tietomääriä ja tuottaa päätöksentekoa tukevia, visuaalisia raportteja. Jedoxilla on mahdollista rakentaa suunnittelumalleja, simulointeja ja skenaarioita sekä viedä Excel-pohjaisen suunnittelu täysin uudelle tasolle.

Jedox on saanut useita kansainvälisiä palkintoja ja kansainväliset referenssit ovat vakuuttavia. Monipuolisten ominaisuuksien, helppokäyttöisyyden ja skaalautuvuuden lisäksi Jedox on yllättävänkin kilpailukykyinen myös hinnaltaan. Jedoxin muistinvarainen OLAP-teknologia takaa nopean, reaaliaikaisen käyttökokemuksen, ja responsiivisen käyttöliittymän ansiosta Jedoxia voidaan käyttää kaikilla päätelaitteilla.

Reka Kaapeli on suurin suomalaisomisteinen kaapelivalmistaja. Nykyaikaisten tuotantomenetelmien ja -teknologian tuloksena syntyy keski- ja suurjännitekaapeleita, tiedonsiirtokaapeleita, instrumentointi- ja ohjauskaapeleita, asennusjohtoja sekä voimakaapeleita. Yhtiö toimii kansainvälisesti ja päämarkkina-alueita ovat kotimaan ohella Pohjoismaat, Baltia ja Venäjä. Reka Kaapelilla on tytäryhtiöt Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa ja Venäjällä.

Referenssi Reka Kaapeli otti käyttöön Jedoxin – Invenco toteutti kattavan talouden suunnittelujärjestelmän
Tilaaja: Reka Kaapeli
Ajankohta:2017 - 2018
Toimittajan yhteyshenkilö:
Petri Räsänen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
BI ja raportointi
Taloushallinto
Analytiikka
Integraatiot
Rakentaminen
Valmistava teollisuus
Konsultointi
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa