Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Rejlers – kokonaisvaltaista tietoa integroiduilla järjestelmillä

ReferenssiInnofactor on Pohjoismaiden johtava digitalisaation ja pilviratkaisujen toteuttaja. Yrityksen tavoitteena on luoda ja ylläpitää pitkäkestoisia asiakassuhteita niin yksityisen kuin julkisen ja kolmannen sektorin organisaatioiden kanssa. ICT- ja insinööritoimisto Rejlersin ja Innofactorin yhteistyö alkoi vuonna 2015 yhteisellä projektilla. Rejlersin talousjohtajan, Joni Pursiaisen, mukaan asiakaskokemus on ollut erittäin positiivinen.


Rejlers Finland Oy on Pohjoismaissa toimiva yritys, joka tarjoaa ICT-alan palveluja laidasta laitaan. Heidän osaamisensa kattaa esimerkiksi perinteisen teollisuuden suunnittelupalvelut sekä energianhallinnan ja Telecom-alueen ratkaisut. Vuoden 2015 lopussa yritys lähti uudistamaan talousjärjestelmäänsä.

– Etsimme yhteistyökumppania, kun pyrkimyksenämme oli uudistaa talousjärjestelmäämme. Innofactor valikoitui monien toimittajien joukosta meidän partneriksemme, Pursiainen sanoo.


Järjestelmät tuottavat kokonaisvaltaista tietoa

– Yhteistyömme alkoi prosessien määrittelemisellä ja sen kartoittamisella, mitä haluamme Innofactorin järjestelmiltä. Etenimme vaihe vaiheelta, ja nyt olemme päässeet siihen pisteeseen, että järjestelmä on ollut käytössä muutaman kuukauden ja homma toimii, Pursianen kertoo.

Innofactor on toimittanut Rejlersille muun muassa talousjärjestelmä NAVin ja ratkaisuja raportointiin. Järjestelmät on integroitu, mikä poistaa niiden välillä tehtävän päällekkäisen työn.

– Enää ei tarvitse tehdä niin paljon turhaa manuaalityötä järjestelmien välillä. Uudet järjestelmät tuottavat kokonaisvaltaisempaa tietoa meidän käyttöömme, Pursiainen kiittää.


Loistavaa asenne ja ammattitaito takaavat hyvän asiakaskokemuksen

Pursiaisen mukaan yhteistyö Innofactorin kanssa on ollut toimivaa ja hyvin määriteltyä. Tarvittaessa joustamista on kuitenkin tapahtunut, kun muutoksia on tullut esimerkiksi projektin ulkopuolelta. Tähän Pursiainen on erityisen tyytyväinen.

– Innofactorin henkilökunnan kanssa asiat on saatu toimimaan ja työskentely on ollut hyvää. He tekevät työtään loistavalla asenteella ja hyvällä osaamisella. Tällä kokemuksella voin suositella Innofactoria yhteisyökumppaniksi erittäin lämpimästi, Pursiainen vakuuttaa.

Suosittelija:

Innofactorin henkilökunnan kanssa asiat on saatu toimimaan ja työskentely on ollut hyvää. He tekevät työtään loistavalla asenteella ja hyvällä osaamisella. Tällä kokemuksella voin suositella Innofactoria yhteisyökumppaniksi erittäin lämpimästi.

Joni Pursiainen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj

Tiedot

Tilaaja: Rejlers
Ajankohta: 2015 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Microsoft Dynamics NAV
raportointi
toiminnanohjausjärjestelmä
integroitu

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich
Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia