Rejlers – kokonaisvaltaista tietoa integroiduilla järjestelmillä

Innofactor on Pohjoismaiden johtava digitalisaation ja pilviratkaisujen toteuttaja. Yrityksen tavoitteena on luoda ja ylläpitää pitkäkestoisia asiakassuhteita niin yksityisen kuin julkisen ja kolmannen sektorin organisaatioiden kanssa. ICT- ja insinööritoimisto Rejlersin ja Innofactorin yhteistyö alkoi vuonna 2015 yhteisellä projektilla. Rejlersin talousjohtajan, Joni Pursiaisen, mukaan asiakaskokemus on ollut erittäin positiivinen.
Rejlers Finland Oy on Pohjoismaissa toimiva yritys, joka tarjoaa ICT-alan palveluja laidasta laitaan. Heidän osaamisensa kattaa esimerkiksi perinteisen teollisuuden suunnittelupalvelut sekä energianhallinnan ja Telecom-alueen ratkaisut. Vuoden 2015 lopussa yritys lähti uudistamaan talousjärjestelmäänsä.

– Etsimme yhteistyökumppania, kun pyrkimyksenämme oli uudistaa talousjärjestelmäämme. Innofactor valikoitui monien toimittajien joukosta meidän partneriksemme, Pursiainen sanoo.


Järjestelmät tuottavat kokonaisvaltaista tietoa

– Yhteistyömme alkoi prosessien määrittelemisellä ja sen kartoittamisella, mitä haluamme Innofactorin järjestelmiltä. Etenimme vaihe vaiheelta, ja nyt olemme päässeet siihen pisteeseen, että järjestelmä on ollut käytössä muutaman kuukauden ja homma toimii, Pursianen kertoo.

Innofactor on toimittanut Rejlersille muun muassa talousjärjestelmä NAVin ja ratkaisuja raportointiin. Järjestelmät on integroitu, mikä poistaa niiden välillä tehtävän päällekkäisen työn.

– Enää ei tarvitse tehdä niin paljon turhaa manuaalityötä järjestelmien välillä. Uudet järjestelmät tuottavat kokonaisvaltaisempaa tietoa meidän käyttöömme, Pursiainen kiittää.


Loistavaa asenne ja ammattitaito takaavat hyvän asiakaskokemuksen

Pursiaisen mukaan yhteistyö Innofactorin kanssa on ollut toimivaa ja hyvin määriteltyä. Tarvittaessa joustamista on kuitenkin tapahtunut, kun muutoksia on tullut esimerkiksi projektin ulkopuolelta. Tähän Pursiainen on erityisen tyytyväinen.

– Innofactorin henkilökunnan kanssa asiat on saatu toimimaan ja työskentely on ollut hyvää. He tekevät työtään loistavalla asenteella ja hyvällä osaamisella. Tällä kokemuksella voin suositella Innofactoria yhteisyökumppaniksi erittäin lämpimästi, Pursiainen vakuuttaa.

Suosittelija:

Innofactorin henkilökunnan kanssa asiat on saatu toimimaan ja työskentely on ollut hyvää. He tekevät työtään loistavalla asenteella ja hyvällä osaamisella. Tällä kokemuksella voin suositella Innofactoria yhteisyökumppaniksi erittäin lämpimästi.

Joni Pursiainen

Referenssi Rejlers – kokonaisvaltaista tietoa integroiduilla järjestelmillä
Tilaaja: Rejlers
Ajankohta:2015 -
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Toiminnanohjaus ERP
Microsoft
Microsoft Dynamics NAV raportointi toiminnanohjausjärjestelmä integroitu
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa