Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ReimaGo innostaa lapsia liikkumaan

ReferenssiReima on liikuttanut lapsia vuosikymmenten ajan. Perinteisesti Reima tunnetaan säänkestävistä ulkoiluvaatteistaan, jotka mahdollistavat liikkumisen säällä kuin säällä. Sää ei kuitenkaan ole enää ainut este lasten liikkumiselle. Reimalla on jo pitkään oltu huolissaan lasten liikkumisesta pelien ja laitteiden lisääntyessä. Tavoitteena on vähentää aikaa päätelaitteen ääressä ja lisätä hauskaa liikkumista. Siksi aloitettiin ReimaGO.

ReimaGO on palkittu kokonaisuus mobiilisovellusta ja aktiivisuussensoria, jotka yhdessä innostavat lapsia perheineen liikkumaan.

Konsepti on seuraavanlainen. Lapsi saa mukaansa vaatteisiin kiinnitetyn maagisen taikanappulan (teknisemmin aktiivisuussensori), joka on mukana lapsen liikkuessa. Päivän aikana se mittaa lapsen liikkumista kaikkialla minne lapsi meneekin – päivähoidossa ja kotona, ulkona ja sisällä. Nappulaan kertynyt aktiivisuusenergia ladataan yhdessä vanhemman kanssa sovellukseen. Tällä energialla lapsi pääsee liikuttamaan ReimaGO:n hassua Goey-hahmoa maailmasta toiseen!

ReimaGO on ollut meille mieluinen projekti monelta kannalta. ”Haluaisitko olla mukana edistämässä lasten liikkumista ja siten terveyttä?” -kysymykseen on helppo vastata. Lisäksi ns. liikuntasovellusten skene tarjoaa sopivasti haastetta; vielä löytyy uusia asioita pohdittavaksi ja ratkaistavaksi.

ReimaGO löytyy App Storesta sekä Google Playstä.

Suosittelija:

Mikko Linnaluoma

Pinterest
Referenssin infoboxi
Fraktio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Reima
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jesse Peurala

Lisätietoja

Yritysprofiili Fraktio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

React Native

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

React Native

Siirry yrityksen profiiliin Fraktio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fraktio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fraktio - Muita referenssejä

Fraktio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia