Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Reima Weather auttaa pukeutumaan seikkailuihin

ReferenssiOlemme tehneet yli viisi vuotta yhteistyötä Reiman kanssa sovelluskehityksessä. Palkitseva ja hyvin sujunut yhteistyö lähti liikkeelle vuonna 2016, jolloin hyppäsimme Reiman kelkkaan liikuttamaan lapsia. Olemme kehittäneet yhdessä ReimaGo-sovellusta ja vuonna 2020 julkaistua Reima Weather-sovellusta vuoteen 2021 asti.

Reima tunnetaan säänkestävistä ulkoiluvaatteistaan, jotka mahdollistavat liikkumisen säällä kuin säällä. Jokainen sää on Reima-sää, kunhan pukeutuminen on kunnossa. Reiman missiona onkin taata lapsille vapaus liikkua ja leikkiä ulkona kelistä riippumatta. Tuotteiden perustana ovat toiminnallisuus, turvallisuus, innovatiivisuus ja raikas suomalainen design.

Reima Weather helpottaa vaatepähkäilyä

Reima Weather -sovellus on suunniteltu perheille oppaaksi lapsen pukeutumiseen eri sääolosuhteissa. Monessa perheessä jokapäiväinen pohdinta onkin, mitä ihmettä lapselle pitäisi tänään pukea päälle, jotta leikeissä ei läkähdy saatikka palele. Vuonna 2020 julkaistu sovellus on pelastus näihin päiviin. Reima Weather neuvoo säädatan perustella vaate vaatteelta, miten päivään kannattaa pukeutua ja ohjeistaa myös, mitä varusteita on hyvä ottaa mukaan, kun sää muuttuu päivän aikana.

Sovelluksesta valitaan, haluaako pukea taaperon vai lapsen ja ohjeiden avulla voi varmistaa sään mukaisen pukeutumisen. Sovellus esittelee Reiman mallistoa esimerkkeinä vaatetukseen ja käyttäjä voi helposti siirtyä tilaamaan oikeanlaiset varusteet Reiman verkkokaupasta.

Reima Weather tarjoaa myös erilaisia aktiivisuusvinkkejä koko perheelle. Sovellus toimii yhtenä Reiman viestintäkanavana kuluttajille – sisällöt ja inspiraatio vahvistavat Reiman suhdetta lapsiperheisiin jokapäiväisenä apurina.

React Nativella ketteryyttä ja tehokkuutta tekemiseen

Reima Weatherin ja lapsia puhuttelevan käyttökokemuksen perustana ovat leikkisät 3D-hahmot. Sovelluksen visuaalisesta ilmeestä vastasi designtoimisto Kallan & Co.

Sovellus toteutettiin React Nativella, joka on Facebookin luoma framework natiivisovellusten kehittämiseen iOS- ja Android-alustoille. Yhdellä koodipohjalla saadaan siis kehitettyä molemmat alustat, joka säästää aikaa ja resursseja.

Sovelluksen tekninen toteutus on suoraviivainen ja puhdas. Kehitystyön aikana todistimme, että React Native taipuu oikein hyvin myös vaativiin animaatioihin. Visuaalisesti vaikuttavat animaatiot, kuten useasta liikkuvasta pisarasta koostuva vesi- tai lumisade pyörivät hyvin React Nativella tehtynä.

"Olemme tosi tyytyväisiä ja mikä tärkeintä, itse sovellus on saanut hyvää palautetta asiakkailta", kertoo Mikko Linnaluoma, Reiman Senior Program Manager.

Avoin kommunikointi vie parempiin tuloksiin

Sovelluskehityksen aikana yhteinen tekeminen koko tiimin kesken ja avoin kommunikointi ovat olleet parhaita onnistumisia. Desigin ja devauksen välinen yhteistyö toimi saumattomasti suunnittelutyökalu Figman avulla. Yhteistyössä tärkeää oli myös löytää parhaat ratkaisut toteutukseen, jotka palvelevat niin käyttäjiä kuin vastaavat Reiman liiketoiminnallisiin tavoitteisiin.

"Fraktiolla on hyvä kommunikointikyky ja ymmärrys asiakkaasta. Heillä on myös kyky haastaa, jotta löydetään ne fiksuimmat valinnat teknologisiin ratkaisuihin. Projektissa ei edetä pelkästään niin kuin asiakas sanoo, vaan tiimissä ymmärretään konteksti ja kyetään ehdottamaan uusia ratkaisuja", kertoo Mikko Linnaluoma, Reiman Senior Program Manager.

Suosittelija:

"Fraktiota suosittelisin kaikille yrityksille, jotka tarvitsevat ketterää kehitystä ja sellaista kumppania, joka osaa haastaa, ymmärtää asiakasta ja jolla on kyky saada tuloksia aikaan nopeasti."

Mikko Linnaluoma, Senior Program Manager., Reima

Pinterest
Referenssin infoboxi
Fraktio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Reima
Ajankohta: 2019 - 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petteri Hellgrén

Lisätietoja

Yritysprofiili Fraktio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Arkkitehtuuri
Pilvipalvelut / SaaS
It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Kauppa
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

React Native

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

DevOps
Animaatiot

Siirry yrityksen profiiliin Fraktio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fraktio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fraktio - Muita referenssejä

Fraktio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia