Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Redland ostaa Sirdarin verkkoliiketoiminnan ja vahvistaa asemaansa digitaalisten palvelujen tarjoajana

BloggausMarkkinointi-, viestintä- ja digitaalisia palveluja tarjoava Redland Oy vahvistaa jatkuvan kasvun edellytyksiään investoimalla digitaaliseen palvelukehitykseen. Redland ostaa Sirdar Oy:n verkkoliiketoiminnan ja vauhdittaa liiketoimintakaupalla 30%:n vuosittaista kasvuaan.

Vuonna 2013 perustettu Sirdar on erikoistunut auttamaan haastavien verkkopalveluprojektien läpiviennissä sekä verkkopalveluiden, -kauppojen ja -sivustojen toteutuksessa. Sirdarin toimitusjohtaja Jussi Salmio siirtyy Redlandille projektipäälliköksi ja osakkaaksi.

“Jussi Salmion myötä saamme vahvistusta digitaaliseen palvelukehitykseen sekä vaativien digiprojektien hallintaan. Jussi tuo myös näkemystä Redlandin prosessien kehittämiseen”, sanoo Raila Lassila, Redlandin toimitusjohtaja.

Redland palvelee jatkossa myös Sirdarin asiakkaita ja voi tarjota heille laajempaa kasvu- ja kehityskumppanuutta.

“Redland voi auttaa Sirdarin asiakkaita myös brändin kehittämisessä ja kokonaisvaltaisen markkinointiviestinnän saralla. Lisäksi pystymme reagoimaan asiakkaiden tarpeisiin nopeammin ja saamme tuettua heidän liiketoimintaansa monipuolisemmin”, sanoo Jussi Salmio, Sirdarin toimitusjohtaja.

Redlandin omistuspohja laajeni - uusia osakkaita henkilökunnasta

Redland on henkilökuntansa kokonaan omistama yritys. Syksyn aikana omistuspohjaa on laajennettu uusilla osakkailla. Jussi Salmion lisäksi uusia osakkaita ovat: Digital Planner Juho Santala, Senior Designer Tanja Pelkonen, Senior Art Director & Concept Designer Jussi Löytökorpi sekä Web Developer Juuso Niemi. Osakkaina on nyt kaikkiaan 13 Redlandin työntekijää.

“Kasvun ja menestymisen edellytys on osaava ja sitoutunut henkilökunta. Meille on tärkeää, että voimme tarjota henkilökunnallemme mahdollisuutta yrityksen osakkuuteen. Olemme nyt hyvässä kasvuvauhdissa ja ennustamme pääsevämme tänä vuonna lähelle 3 miljoonan euron liikevaihtoa”, jatkaa Lassila.

Lisätietoja:
Raila Lassila, toimitusjohtaja & osakas, Redland
p. +358 40 527 3446, raila@redland.fi

Jussi Salmio, toimitusjohtaja, Sirdar / projektipäällikkö & osakas, Redland
p. +358 40 861 5216, jussi.salmio@redland.fi

Redland on kasvu- ja kehityskumppani, joka tarjoaa kaikki markkinointi-, viestintä- ja digitaaliset palvelut hallitusti yhdestä osoitteesta. Palvelemme 35 asiantuntijan voimin Helsingissä, Lahdessa ja Chicagossa. www.redland.fi www.redland.acency

Pinterest
Redland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Redland kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Redland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Redland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Redland - Muita referenssejä

Redland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia