Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

RealtyONE - verkosto kiinteistövälittäjille

ReferenssiRealtyONE:n verkosto koostuu kiinteistönvälittäjistä ja –toimistoista, jotka tarvitsevat teknologiaa ja ohjelmistoja menestyäkseen. Shuupin verkkokauppa-alustan pohjalta rakennettu RealtyONE:n sisäinen verkkokauppa mahdollistaa tilauksen kolmannen osapuolten ohjelmistoihin, kuten esimerkiksi maksuvälitykseen liittyviin työkaluihin.

Verkkokaupan tarkoituksena on kohdentaa hyväksi havaittuja alan ohjelmistoja oikealle kohderyhmälle. Sisäistä verkkokauppaportaalia käyttämällä RealtyONE-kiinteistönvälittäjäverkostoon kuuluvat välittäjät saavat alennuksia ja erikoistarjouksia. 

RealtyONE valitsi Andersin kehittämään räätälöidyn verkkokauppa-alustan, johon rakennettiin erilaisia komissiovaihtoehtoja ja monitasoisia käyttäjäoikeuksia. Kiinteistönvälittäjän ostaessa kolmannen osapuolen työkalun tai ohjelmiston, maksu jakautuu automaattisesti kyseiselle ohjelmistokumppanille ja toimittajalle ennakkoon sovittujen jakoperusteiden mukaisesti. Käyttäjäoikeudet on jaettu toimittajille, ylläpitäjälle ja ohjelmistokumppaneille siten, että jokaisella on pääsy vain omiin asetuksiin ja tilauksiin.  

Shuupissa on valmiiksi rakennettuna tuotteiden, asiakkaiden ja tilausten hallintapaneeli jokaiselle käyttäjäryhmälle: toimittajalle, kiinteistönvälittäjälle ja ohjelmistokumppanille. Pythonilla ja Djangolla kehitetty back-end on RealtyONE:n projektissa kustomoitu digitaalisiin tilauksiin ja niiden varastonhallintaan. RealtyONE:n ylläpitäjät puolestaan ohjaavat ja valvovat tuotteiden hyväksymisprosessia, käyttäjälupia sekämuuta operatiivista toimintaa omasta hallintapaneelistaan.  

Anders on aloittamassa myös uuden projektin RealtyONE Group:lle, joka liittyy kiinteistövälittäjien rekisteröimiseen ja hallinnan sisäiseen työkaluun. 

Pinterest
Referenssin infoboxi
Anders Innovations Oy logo

Tiedot

Tilaaja: RealtyONE
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Terhi Sorvali

Lisätietoja

Yritysprofiili Anders Innovations kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

Django
Python

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Shuup

Siirry yrityksen profiiliin Anders Innovations kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Anders Innovations - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Anders Innovations - Muita referenssejä

Anders Innovations - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia