Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Realia tähtää vahvaan kasvuun – moderni tietovarasto tuo uutta potentiaalia datan hyödyntämiseen

ReferenssiRealia Group on kiinteistö- ja isännöintibisneksen pohjoismainen jätti, jonka palvelut kattavat kaiken mahdollisen kiinteistöjen myyntiin, hoitoon ja ylläpitoon liittyen. Cerionin rakentama skaalautuva tietovarasto avaa datalle ennenäkemättömiä käyttömahdollisuuksia.

Realia-konserniin kuuluu suomalaisille tuttuja brändejä kuten Realia Isännöinti, Huoneistokeskus ja Huom!, Merkittävimmän asiakasryhmän muodostavat taloyhtiöiden hallitukset. Yli 30 000 hallituslaista, asukasta ja osakasta käyttää sähköistä OmaRealia-palvelua taloyhtiön asioiden hoitoon kautta maan. Kaikki Realian pyörittämä data onkin asiakkaan omaa dataa, kiteyttää Realian Head of Data Annina Malin:

  • Roolimme on olla palveluntarjoaja taloyhtiöiden omalle tiedolle, sillä kaikki työ tehdään asiakkaan datalla, aina taloyhtiön yksittäisistä kirjanpitovienneistä pitkän tähtäimen korjaussuunnitelmiin.

Tarve uudistaa koko konsernin data-alusta nousi ennen kaikkea strategiasta: jotta kasvu ja kehitys olisi mahdollista, tulisi tietovaraston olla moderni, reaaliaikainen ja ketterä taipumaan tulevaisuudessa siintäviin tarpeisiin. Kiinteistöalalla ollaan vielä kaukana tekoälyn tai koneoppimisen hyödyntämisestä, ja tätä takamatkaa Realia on nyt lähtenyt kuromaan umpeen.

  • Korjausvelkaa on datan hyödyntämisessä vielä reippaasti jäljellä. Taloyhtiöiden tietoa säilötään edelleen monin paikoin aanelosissa mapin kansien välissä, joten huippuedistyneeseen analytiikkaan ei vielä ole kyvykkyyksiä. Tähtäimessämme on kuitenkin edelläkävijyys tiedolla johtamisessa ja vahva liiketoiminnan kasvu, Malin kertoo.

Cerionin dream team lunasti lupaukset

Tietovaraston suunnitteluvaihe käynnistyi Cerionin kanssa keväällä 2020, ja syksyllä käärittiin hihat uuden varaston pystyttämiseksi. Microsoft Azure -ympäristöön rakennettu DataVault 2.0 data-alusta on skaalautuva, joten kasvavat tietovarastoinnin tarpeet eivät tulevaisuudessa muodosta esteitä kehitykselle.

  • Kartoitimme jokaisen mahdollisen lähdejärjestelmän, josta alustalle voisi tuoda tietoa. Nyt olemme siinä pisteessä, että voimme joustavasti lisätä minkä tahansa tietolähteen käyttöön heti, kun sille on liiketoiminnan tarve, Malin sanoo.

Cerionin D#-teknologia toi mallintamisen ja automatisoinnin keskiöön tietovarastoratkaisua rakennettaessa. Projekti luotsattiin menestyksekkäästi maaliin.

  • Cerion pisti oikean dream teamin pystyyn: asiantuntijoilla oli vahvaa teknistä osaamista ja uskoimme D#-ratkaisuun. Toistaiseksi kaikki lupaukset on lunastettu. Meillä ei ole raja-aitoja Realian ja Cerionin asiantuntijoiden välillä, vaan olemme aidosti yksi tiimi. Yli 20 vuoden kehityskokemuksella voin sanoa, että yhteistyö on ollut poikkeuksellisen joustavaa ja ketterää, Malin kiittää.

Loppukäyttäjille muutos tulee näkymään sataprosenttisen luotettavana taloudenhallintana.

  • Uudistus ei saisi periaatteessa lainkaan näkyä asiakkaillemme vanhojen raporttien osalta, Malin naurahtaa. Uusi data-alusta toimii saumattomasti ja tulee ylittämään asiakkaiden odotukset uusien kehitettävien raporttien osalta.

 

Suosittelija:

Yli 20 vuoden kehityskokemuksella voin sanoa, että yhteistyö on ollut poikkeuksellisen joustavaa ja ketterää.

Annina Malin, Head of Data

Pinterest
Referenssin infoboxi
Cerion Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Realia Group
Ajankohta: 2020 - 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Christoffer Brunberg, cristoffer.brunberg@cerion.fi, p. 0400 324 491

Lisätietoja

Yritysprofiili Cerion Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

tietovarasto
DSharp

Siirry yrityksen profiiliin Cerion Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cerion Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Cerion Solutions - Muita referenssejä

Cerion Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia