Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ravirata brändättiin monipuoliseksi tapahtuma-areenaksi

ReferenssiPerinteikäs Jokimaan ravirata halusi tuoda toiminnalleen uutta nostetta kirkastamalla brändi-ilmeensä. Raviradan aluetta hyödynnetään Lahdessa paljon muuhunkin kuin hevosurheiluun, joten suunnittelimme brändi-ilmeen, joka tukee Jokimaan tavoitemielikuvaa koko perheen monipuolisena tapahtuma- ja elämyskeskuksena.

Brändiuudistuksessa Jokimaalle luotiin terävöitetty visuaalinen ilme, kuvamaailma, graafiset elementit ja uudistettu logo. Uuden ilmeen soveltamisesimerkit koottiin yksiin kansiin Jokimaan brändikirjaksi.

Logon suunnittelu

Brändiuudistus aloitettiin logon viilauksella. Eri vaihtoehtojen joukosta päädyttiin logoon, joka on uskollinen alkuperäisen Jokimaa-logon muotokielelle, mutta tuo siihen modernimman ilmeen. Uusi logo on pelkistetty, voimakas ja raikas.

Shakkinappulaa muistuttava ratsu seisoo ylväästi jalustallaan kuin voittaja palkintokorokkeella. Ääriviivapiirros tuo logoon arvokkuutta ja selkeyttä, joka toimii niin suurissa mainoslakanoissa kuin pienissä kaiverruksissakin.

Visuaalinen ilme

Brändi-ilmeen kirkastuksessa Jokimaalle haettiin tyylikästä ja erottuvaa visuaalista ilmettä, joka henkii tapahtumakeskuksen jännitystä, dynaamisuutta ja yhteisöllisyyttä. Visuaalinen ilme rakentuu toistuvista graafisista elementeistä sekä tunnistettavasta fontista ja vahvasta värimaailmasta.

Tummansininen brändiväri luo tehokkaan taustan teksteille ja kuvamaailmalle. Ravirataa muistuttava graafinen elementti on helposti mieleenpainuva kuvio, joka toimii painettujen markkinointimateriaalien lisäksi hyvin myös sosiaalisen median julkaisuissa kehystämässä tekstiä.

Ulkomainonta

Monipuolinen ulkomainonta tuo Jokimaalle paikallista näkyvyyttä. Uutta brändi-ilmettä voidaan hyödyntää esimerkiksi bussikatosten päätyseinien diginäytöissä, tienvarsimainoksissa sekä bussien kylkeen teipattavissa mainoksissa.

Raviradan alueen ulkomainonnassa brändi-ilme näkyy radanvarsimainoksissa, lipuissa, julisteissa ja bannereissa. Selkeä versaalifontti on toimiva valinta ulkomainontaan, sillä tekstit on helppo lukea myös pidemmän välimatkan päästä.

Brändikirja

Brändiuudistuksen osa-alueista ja graafisista ohjeista koottu brändikirja tiivistää yhteen oppaaseen Jokimaan uuden brändin ytimen. Opas auttaa soveltamaan brändi-ilmettä johdonmukaisesti nyt ja tulevaisuudessa, ja toimii hyvänä pohjana myös tulevaisuuden strategiatyössä. Oppaaseen kootut käyttöesimerkit esittelevät visuaalisia vaihtoehtoja brändi-ilmeen käyttöön eri markkinointimateriaaleissa.

Verkkosivut

Toteutimme Jokimaalle myös uuden ilmeen mukaiset verkkosivut ja huolehdimme teknisestä ylläpidosta.


Tutustu Jokimaan uuteen ilmeeseen Ampersandin verkkosivuilla.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ampersand Design Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Jokimaan ravikeskus
Ajankohta: 2021 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Ampersand Design kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Webkehitys
Graafinen suunnittelu
Brändin rakennus

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Brändi-ilme
tekninen ylläpito
Ulkomainonta
graafinen ohjeisto
logosuunnittelu

Siirry yrityksen profiiliin Ampersand Design kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ampersand Design - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Ampersand Design - Muita referenssejä

Ampersand Design - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia