Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ravintola Sohwi

ReferenssiAito jyväskyläläinenhän ei ole sellainen, joka ei olisi Ravintola Sohwista kuullut. Ravintoloita tulee ja menee, mutta Sohwi vaan pysyy, jo vuodesta 1968 samalla paikalla.


Sohwin verkkosivujen ilme ei vastannut ravintolan ilmettä niin hyvin kuin olisi voinut. Henkilökunta ei voinut itse päivittää ravintolan sivuja, esimerkiksi erityisen haastavaa oli saada uusista ruokalistoista tietoa nettiin.

Sohwille tehtiin kokonaisvaltainen sivustouudistus, jossa aloitettiin sivuston miettiminen tiiviissä yhteistyössä henkilökunnan kanssa. Vanha staattinen sivusto korvattiin WordPressillä. Sivuston visuaalinen ilme rakennettiin selkeäksi, kuvapainotteiseksi kokonaisuudeksi ja taustatekniikka sellaiseksi että kaikkea ruokalistoja myöten on mahdollisimman helppo päivitellä. Lisäksi sivustolle rakennettiin myyntiä tukeva pöytävarauslomake.

Tutustu projektiin tarkemmin Duden työnäytteessä.

Suosittelija:

Dudejen kanssa yhteistyö on sujunut mutkattomasti; he ovat nopeita ja joustavia liikkeissään ja työn jälki on ollut meidän mielestämme juuri sellaista kuin tarvitsemme - he ovat hienosti sisäistäneet sen ilmeen, jota haluamme tuoda esille.

Kati Lemiläinenm keittiöpäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Digitoimisto Dude Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Ravintola Sohwi

Lisätietoja

Yritysprofiili Digitoimisto Dude kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Teknologia

WordPress

Siirry yrityksen profiiliin Digitoimisto Dude kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitoimisto Dude - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Digitoimisto Dude - Muita referenssejä

Digitoimisto Dude - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia