Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Rauhanliitto kotisivut

Referenssi

Asiakas

Suomen Rauhanliitto – Finlands Fredsförbund ry on rauhankysymysten asiantuntija ja kuudentoista suomalaisen rauhanjärjestön kattojärjestö. Toimijoita on aina aseistakieltäytyjistä kristilliseen rauhanliikkeeseen asti. Yksityishenkilöt voivat liittyä Rauhanliittoon tukijäseniksi.

Rauhanliiton tavoitteena on tehdä rauhantyötä ja sen teemoja tunnetuiksi Suomessa, sekä toimia asiantuntijaroolissa rauhantyön, aseistariisunnan ja asevalvontakysymysten suhteen.

Rauhanliitto tarjoaa rauhankasvatusta osana Rauhankoulun toimintaa ja lisäksi yhdistys ylläpitää rauhantyön toimintakeskusta Rauhanasemaa Itä-Pasilassa Helsingissä.

Tavoitteet

Rauhanliiton kotisivujen on tarkoitus jakaa tietoa rauhantyöstä sekä liiton toiminnasta. Lisäksi sivuston tukee rauhantyöhön liittyviä projekteja ja muuta toimintaa.

Keskeisiä tavoitteita kotisivujen uudistukselle olivat:

  • Vanhentuneen alustan korvaaminen modernilla ja kustannustehokkaalla ratkaisulla
  • Kehittää ja helpottaa liiton viestintää verkossa
  • Turvata liiton taloutta tulevaisuudessa
  • Parantaa liiton vaikuttavuutta

Projekti

Projekti aloitettiin asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden määrittelyllä, jonka jälkeen etenimme sivuston rakenteen, toimintojen ja visuaalisen ilmeen suunnitteluun. Saadun palautteen ja muutosten myötä projekti jatkui toteutusvaiheella, testauksella ja julkaisulla.

Rauhankoulun logo uusittiin samalla toimestamme. Rauhankoulun uudistetun ilmeen tukena käytettiin asiakkaan valitseman kuvittajan kuvitusta.

Myöhemmin sivuston käytännön saavutettavuutta paranneltiin budjetin rajoissa.

Tulokset

Projektin tuloksena Rauhanliitolle valmistui moderni, helposti hallittava ja responsiivinen kotisivukokonaisuus. Uudet kotisivut on jaettu Rauhanliiton, Rauhankoulun ja Rauhanaseman osioihin. Uusilta kotisivuilta kävijät löytävät helposti ajankohtaiset tiedot yhdistyksen toiminnasta. Selkeämpää tiedottamista varten sivuston julkaisuille luotiin erilaisia kategorioita. Tiedottaminen yhdistyksen jäsenille ja muille kävijöille helpottui uutiskirjetilauksen integroinnilla sivuston sivupalkkiin. Sivusto rakennettiin alusta asti palvelemaan kävijöitä kolmella kielellä.

WordPress-sisällönhallintajärjestelmän myötä liiton ajankohtaisista aiheista tiedottaminen on entistä helpompaa. Liiton vaikuttavuus paranee nykyaikaisten kotisivujen myötä. Viestinnässä voidaan nyt paremmin esille tärkeitä asioita ja kannustaa tukemaan toimintaa. Viestintää edesauttaa kotisivujen täydellinen mobiiliresponsiivisuus.

Jatkamme yhteistyötä pienkehityksen, ylläpidon ja hostauksen merkeissä.

Suosittelija:

Konsepton kanssa kommunikoiminen oli helppoa ja saimme jo tarjousvaiheessa selkeitä näkemyksiä siitä, kuinka sivustomme uudistaminen tiukalla budjetilla olisi järkevintä toteuttaa. Sivujen valmistuttua olemme saaneet kiitosta niiden selkeydestä ja raikkaasta ulkoasusta. Ne ovat selkeät ja helppokäyttöiset myös päivittäjälleen. Uudistukselle asettamamme tavoitteet toteutuivat selkeästi ja uudistus on auttanut meitä nostamaan esimerkiksi sivujen kävijämäärää huomattavasti. Voin hyvin suositella Konseptoa sivustouudistuksen tekijäksi.

Tuuli Vuori, viestinnän ja vaikuttamistyön asiantuntija

Pinterest
Referenssin infoboxi
Konsepto logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen Rauhanliitto ry
Ajankohta: 2019 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Konsepto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Hankinta

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Käyttöliittymäsuunnittelu
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

saavutettavuus

Siirry yrityksen profiiliin Konsepto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Konsepto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Konsepto - Muita referenssejä

Konsepto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia