Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Raportti: Laadunvarmistuksen tila ja tulevaisuus

BloggausOhjelmistojen laadunvarmistus ja ohjelmistotestaus ovat ydinosaamisalueitamme. On kuitenkin aina fiksua kysellä ja kuunnella muiden mielipiteitä, koska itse ei varmuudella voi tietää kaikkea. Olemme toteuttaneet kolmena vuotena peräkkäin ohjelmistojen laadunvarmistukseen liittyvän kyselyn Testing Assembly tapahtumassa. Tulokset näistä kyselyistä ovat olleet mielenkiintoisia, mutta otoksen koossa ja kyselyn laajuudessa olisi kieltämättä ollut vielä petrattavaa.

Onneksi maailmalla tehdään laajempia tutkimuksia ja näistä mielestämme ehkä kattavin on World Quality Report. Tämän eepoksen viimeiseen painokseen haastateltiin yli 1600 alan ammattilaista ympäri maailman. WQR puolestaan on ehkä hieman liiankin kattava paketti, tai ainakaan sitä ei voi kutsua kovin kevyeksi luettavaksi.

Teimme Laadunvarmistuksen tila ja tulevaisuus -raportin, jotta teille lukijoille saataisiin tiukkaa asiasisältöä mukavasti luettavassa muodossa. Raporttimme pohjautuu pitkälti 2017-2018 World Quality Reportiin mutta myös meidän omaan kyselyyn sekä ”hiljaiseen tietoon” markkinoilta. Raportissa on varmasti mielenkiintoista asiaa itse kullekin alasta kiinnostuneelle ja ennen kaikkea voimme taata, että sisältö ei ole liian raskasta luettavaa :).

Avaa raportti tästä: Laadunvarmistuksen tila ja tulevaisuus

P.S. Emme kysy mailiasi tai mitään muutakaan vaan voit avata tiedoston suoraan selaimessasi.

Pinterest
VALA Group Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili VALA Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus

Omat tagit

ohjelmistotestaus
ohjelmistojen laadunvarmistus

Siirry yrityksen profiiliin VALA Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

VALA Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

VALA Group - Muita referenssejä

VALA Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia