Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Raportointi palveluna kumpuaa yritysten selkeästä tarpeesta pilviratkaisulle

Bloggaus

Incenco on kehittänyt raportoinnin ja analytiikan ratkaisun, jonka käyttöönotto on vaivatonta. Raportointi Palveluna ‑ratkaisusta löytyy sopiva malli kaiken kokoisille yrityksille.

Moni yritys haluaa softaratkaisunsa pilvipalveluna. Omaan konesaliin investoimisen sijaan softaratkaisut halutaan helposti ja vaivattomasti. Raportoinnin ja analytiikan ratkaisuissa on useissa pienemmissäkin yrityksissä tarve saada useista lähdeaineistoista data tietovarastoon ja päälle sitten raportointikerros.

Yhä useammassa suomalaisyrityksessä raportointiratkaisu on Microsoft Power BI. Eikä ihme. PowerBI ‑käyttöliittymä on helppokäyttöinen, helposti omaksuttavissa, räätälöitävissä ja intuitiivinen. Lisäksi ratkaisun hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen.

Mutta miten yritys voisi saada pilvipalveluna yhdessä paketissa Power BI:llä tehdyn analytiikkaratkaisun, jonka taustalla on tietovarasto ja integraatiot lähdejärjestelmiin?

Invenco on kehittänyt tähän ratkaisun: Raportointi Palveluna.

Raportointi Palveluna ‑konsepti on syntynyt yritysten selkeästä tarpeesta analytiikan ja raportoinnin pilviratkaisulle. Invencon Raportointi Palveluna on pilvipalveluna toteutettu ratkaisu, jossa raportointi hoidetaan Power BI:llä. Taustalla on tietovarasto, joka hakee dataa yrityksen omista tietolähteistä. Power BI hakee tarvitsemansa datan tästä tietovarastosta. Tietolähteet voivat olla asiakkaan omalla palvelimella tai pilvessä, ja niiden dataa voidaan yhdistää raportointikantaan.

Kaiken tämän Invenco tarjoaa Azure-pilvipalveluna kuukausihinnalla, joka skaalautuu tarpeen mukaan.

Azure on Microsoftin julkinen pilvipalvelu, jota voidaan käyttää sekä virtuaalipalvelinten alustana että kehittäjille tarkoitettuna kehitysalustana. Microsoft on panostanut ja panostaa jatkossakin Azureen erittäin merkittävästi. Käyttäjien kannalta se merkitsee sitä, että siihen tulee jatkuvasti uusia toimintoja.

Azure tarjoaa yrityksille skaalautuvan, kustannustehokkaan, tietoturvallisen ja ketterän alustan yrityksen tiedonhallinnan tarpeisiin nopeasti muuttuvan liiketoiminnan tueksi. Pilvipalveluiden avulla voidaan varmistaa, että tiedon hyödyntämisessä kyetään vastaamaan kaikkiin liiketoiminnan haasteisiin sekä nyt että tulevaisuudessa.

Pilvipalvelut ovat nykyaikaa. Perinteinen raportointiratkaisun toteutusmalli on ollut se, että yritys hankkii itse oman konekapasiteettinsa tarvitsemiaan sovelluksia varten. Se on pitkä prosessi, jossa hankitaan tarvittava infrastruktuuri, ohjelmistot sekä suunnitellaan ja toteutetaan teknologian käyttöönottoprojekti. Tässä perinteisessä mallissa kustannukset syntyvät heti aloitusvaiheessa ja niiden mitoitus tulee olla ”riittävä” myös palvelun suunnittelussa ennakoitujen kuormituspiikkien kannalta.

Ei kuulosta kovin houkuttelevalta. Invencon tarjoamassa raportoinnin pilvipalvelusta sen sijaan syntyvät kustannukset ovat vain käytön mukaan muodostuvia.

Myös palvelutasoissa on merkittäviä eroja. Invencon raportoinnin pilvipalveluissa hyödynnetään niin sanottua korkean palvelutason mallia. Tällöin Invenco pilvipalvelutoimittajana vastaa käytetyn palvelun palvelutasosta varmistuksien, ohjelmistopäivityksien sekä saatavuuden kannalta, olettaen että tarjotut palvelutasot riittävät yrityksen tarpeisiin.

Invencon Raportointi Palveluna ‑ratkaisun hinnoittelu pohjautuu Azure-kulutukseen sekä valittuun palvelutasoon ja se laskutetaan kuukausittain. Ratkaisusta on saatavilla neljä eri kokoista palvelua (S, M, L ja XL), jonka lisäksi asiakkaille voidaan toteuttaa asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöity palvelu. Pienimmillään palvelu vastaa pienen organisaation haasteisiin. Laajimmillaan palvelu vastaa laajan organisaation monipuolisiin raportointi- ja analysointihaasteisiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Jorma Erkkilä

jorma.erkkila@invenco.fi

Talous- ja suunnitteluratkaisut

Puh. 040 013 2119

Pinterest
Invenco Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Hankinta
HR
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Projektinhallinta
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

azure analysis services
Azure tietovarastointi
BI-ratkaisut
Raportointi palveluna

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia