Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Rambollin ammattilaisille integraatiossa PC-laitteet kätevästi palveluna

Referenssi"Mittava hanke sujui tavoitteiden osalta yli odotusten." – Seppo Mattila, IT BRM

Rakentamiseen, infrastruktuuriin ja ympäristöön liittyviä asiantuntijapalveluja tarjoava Ramboll Finland on Suomen suurin konsultti- ja suunnittelualan yritys. Se työllistää yhteensä 1900 henkilöä. Ramboll Finlandin liikevaihto oli vuonna 2013 yhteensä 116 miljoonaa euroa, ja sen asiakkaita ovat ministeriöt, virastot, kaupungit, kunnat, teollisuus, satamat, rakennusliikkeet sekä yritykset. Koko maan laajuisesti operoivan organisaation työasemaympäristöä on uudistettu jo parin vuoden ajan elinkaarimallilla HP:n kannettavilla ja HP:n 23–27 tuuman näytöillä.

"Haluamme tarjota kaikille työntekijöillemme laadukkaat PC-laitteet, ja päätimme pari vuotta sitten siirtyä mahdollisimman mobiiliin työympäristöön PC-laitteiden osalta liikkuvan työnteon lisääntyessä. Kilpailutuksen jälkeen valitsimme tuotanto- ja suunnittelutyötä tekevien asiantuntijoiden tarpeisiin HP ZBook -tehokannettavat ja muun henkilöstön käyttöön HP EliteBook 840 -kannettavat", sanoo Ramboll Finlandin IT BRM Seppo Mattila.

Rambollin monivuotinen IT-kumppani Accountor ICT on toimittanut Rambollille kuukausittain muutamia kymmeniä uusia HP:n kannettavia.

"Työntekijöistämme suurin osa käyttää tehokannettavaa, ja loput käyttävät kevyitä sekä nopean ja varman käyttökokemuksen tarjoavia HP EliteBookeja. Käytämme jonkin verran myös HP ElitePad -tabletteja", kertoo Mattila.

Satoja HP:n kannettavia käyttöön

Accountor ICT tarjosi integraatiossa Rambollille valmiin PC-toimitusmallin, joilla Pöyryltä siirtyneille 435 henkilöille saatiin toimitettua uudet tietokoneet oheislaitteineen. Laitteet tilattiin Accountor ICT:n Netshop-yritysverkkokaupasta. Accountor ICT toteutti palveluna esiasennuksen ja käyttövalmiit kannettavat.

"Asiakkaamme organisaation kasvaminen useilla sadoilla työntekijöillä edellytti huolellista valmistautumista. Ennen varsinaista toteutusta testasimme HP:n kannettavien toimivuuden Rambollin käyttämien ohjelmistojen kanssa. HP:n tekemä tiivis yhteistyö suunnitteluohjelmistoja valmistavien yritysten kanssa näkyy erinomaisena käytettävyytenä", sanoo Accountor ICT:n myynti- ja markkinointijohtaja Jari Meri. "HP tarjoaa suunnitteluohjelmistoille runsaan valikoiman ajureita."

Uudet kannettavat, suuret näytöt ja oheislaitteet toimitettiin alkusyksyn aikana yli kymmeneen eri puolella Suomea sijaitsevaan toimipisteeseen. Accountor ICT keräsi vanhat PC:t talteen ja toimitti ne turvallisesti Pöyrylle.

"Meille siirtyvät henkilöt pääsivät valitsemaan heille parhaiten soveltuvan kannettavan, ohjelmistot, näytön ja oheislaitteet", kertoo Mattila. "Meillä ei ollut omia resursseja näin mittavan projektin toteuttamiseen näin kireässä aikataulussa. Siirtymästä ei saanut aiheutua liiketoiminnoille ja työntekijöille minkäänlaista haittaa. Halusimme pitkälle automatisoidun ja varman toimitusprosessin, joka olisi mahdollisimman vaivaton myös omalle IT-yksiköllemme."

Projekti onnistui yli odotusten


Rambollin HP:n kannettavissa on neljän vuoden onsite-takuu, joka takaa tukipalvelun seuraavan työpäivän sisällä. Asiantuntemusta tarjoaa myös HP:n yhteyshenkilö, ja Accountor ICT:lle on siirtynyt vuosien saatossa yhä enemmän vastuuta Ramboll Finlandin päivittäisistä IT-tarpeista.

"Käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä kannettaviin, ja olemme saaneet kehuja projektista myös liiketoiminnalta", sanoo Mattila. "Kaikissa kannettavissamme on integroitu mobiililaajakaista ja ZBookeissa lisäksi tehoakut. HP:n tablettien Windows-käyttöjärjestelmään on totuttumyös nopeasti, ja koko PC-ympäristömme on uudistettu vuoden 2015 kuluessa noin 1900 HP:n kannettavalla ja muilla PC-laitteilla."

Accountor ICT on varmistanut Ramboll Finlandille PC-laitteiden osalta hyvän saatavuuden.

"Olemme pärjänneet hienosti kahdella HP:n kannettavamallilla, joiden käytettävyys ja varmuus ovat olleet korkealla tasolla. Kannettavien sisältämät SSD-levyt ovat tarjonneet riittävää suorituskykyä suunnittelijoidemme tarpeisiin", sanoo Mattila. "Accountor ICT:n asiantuntijoiden palveluasenne on ollut koko ajan tosi hyvä, ja palvelupyynnöt on selvitetty viipymättä. Syksyllä toteutettu mittava hanke sujui tavoitteiden osalta yli odotusten, ja sen ansiosta pohdimme nyt palveluiden laajentamista kattamaan jatkuvat esiasennuspalvelut."


Suosittelija:

"Accountor ICT:n asiantuntijoiden palveluasenne on ollut koko ajan tosi hyvä, ja palvelupyynnöt on selvitetty viipymättä. Syksyllä toteutettu mittava hanke sujui tavoitteiden osalta yli odotusten, ja sen ansiosta pohdimme nyt palveluiden laajentamista kattamaan jatkuvat esiasennuspalvelut."

Seppo Mattila, IT BRM, Ramboll Finland

Pinterest
Referenssin infoboxi
Advania Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Ramboll Finland
Ajankohta: 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jari Meri, Myynti- ja markkinointijohtaja, Accountor ICT

Lisätietoja

Yritysprofiili Advania Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Myynti
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Tietoliikennepalvelut
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kiinteistöala
Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

it-infrastruktuuri

Siirry yrityksen profiiliin Advania Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Advania Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Advania Finland - Muita referenssejä

Advania Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia