Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Raksamiehestä palvelupäälliköksi

BloggausTalon rakentaminen on vaativaa puuhaa. Rakennusvaiheessa tehdyt erheet voivat myöhemmin kostautua moninkertaisesti. Mitä tekemistä ohjelmisto- ja teknologiatalolla on raksan kanssa? Talo toimii hyvänä vertauskuvana monelle asialle, ja ihan syystäkin. Tämän tietää varsin hyvin Meteoriitin palvelupäällikkö Antti Weisshoff, joka rakensi taloja ennen kuin päätyi IT-alalle.

Rakennus- ja ICT-alaa yhdistää ainakin yksi asia.

– Kun rakensi taloja ihmisille ja perheille, siinä kehittyi luonnollisesti aika tiivis suhde asiakkaaseen. Talon ja kodin rakentaminen on ihmisille iso, henkilökohtainen asia sekä investointi. Yhtä lailla Meteoriitilla digipalvelut ja järjestelmä ovat tärkeitä jokaiselle organisaatiolle ja jokaisen onnistuneen projektin taustalla on tiivis yhteistyö, Antti toteaa.

Antin mukaan raksalta sai sitkeyttä, josta on hyötyä myös palvelupäällikön toimenkuvassa.

– Kyllähän raksalla karaistuu kun paukuttaa peltiä räystään alla räntäsateessa. Näissä hommissa pitää olla myös sitkeyttä, sillä asiat eivät ole yksinkertaisia ja projektit saattavat kestää pitkäänkin, Antti sanoo.

Lue koko blogi

Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia