Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali selätti lippukaupan yleisöryntäyksen pilven avulla

ReferenssiSyyskuun lopulla päättynyt Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali teki tänä vuonna yleisöennätyksen rikkoen 60.000 kävijän rajan. Kiinnostus näkyi voimakkaasti myös verkossa, ja 27. kerran järjestetyn festivaalin sivusto kesti tänä vuonna yleisöryntäyksen lipunmyynnin alkaessa. Festivaalin nettilipunmyynti kasvoi kokonaisuudessaan yli 30 prosenttia edellisvuosista.

Onnistuneen verkkojulkaisun takana oli pilviteknologia, joka skaalautui automaattisesti kysynnän mukaan. Usean sadan prosentin kasvu kävijämäärässä ei aiheuttanut katkoja tai hidastumista sivuston toiminnassa.

”Festivaali rikkoi tänä vuonna 60.000 kävijän rajan. On aivan selvää, että yksi keskeinen tekijä kävijäennätykseen oli verkossa erinomaisesti sujunut lipunmyynti. Lipunmyynnin avajaispäivänä tehdään yli 20 prosenttia koko 18 päivää jatkuvasta myynnistä. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä, että sivusto toimi ruuhkahuipuissaankin ongelmitta. Saimme paljon positiivista palautetta myös asiakkailtamme”, kertoo Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin toiminnanjohtaja Sara Norberg.

Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalin verkkopalvelun suunnittelusta ja toteutuksesta on vastannut viimeiset kolme vuotta Solid Angle. ”Festivaalin tämän vuoden menestys on vuosien suunnitelmallisen ja tiiviin yhteistyön tulosta. Asiakkaan sitoutuminen ja halu osallistua verkkopalvelun kehittämiseen on ollut olennaisen tärkeää lopputuloksen kannalta”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Vilppu Simpanen.

Pilvi Cloud Companyn asiantuntijat suunnittelivat elokuvafestivaalin verkkosivuston palvelinarkkitehtuurin, ja konsultoivat pilviteknologian käyttöönotossa. ”Pilvipohjaisella teknologialla voidaan pystyttää nopeasti vikasietoinen ja aidosti kustannustehokas ympäristö. Pilvipalvelut ovat kehittyneet niin käyttäjäystävällisiksi, että sivustojen kehittäjät voivat itse hallita tarvitsemiaan palveluita”, sanoo Pilven teknologiajohtaja Ville Laitinen.

”Konsulttina meidän roolimme on ymmärtää asiakkaan sivuston toiminta läpikotaisin ja identifioida ne pilvipohjaiset ratkaisut, joiden avulla sivusto saadaan skaalautumaan mahdollisimman kustannustehokkaasti. Ratkaisu voi lopulta koostua useista globaaleista sekä kotimaisista palveluista, jotka täyttävät asiakkaan tarpeet”, toteaa Laitinen.

Lisätietoja:

Helsinki Internation Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa on vuosittain syyskuussa järjestettävä Suomen suurin elokuvafestivaali. Ohjelmistossa esitetään 180 pitkää ja 160 lyhyttä elokuvaa yli 450 näytöksessä ympäri Helsinkiä. http://www.hiff.fi/

SOLID ANGLE Oy on digimarkkinointiin erikoistunut suunnittelu- ja tuotantotoimisto. Konseptoimme, suunnittelemme ja toteutamme. Autamme asiakkaitamme näkymään ja kuulumaan netissä, päätelaitteesta tai alustasta riippumatta. http://www.solidangle.fi/

Pilvi Cloud Company Oy on erityisesti verkkokauppaan tarkoitettua pilviteknologiaa kehittävä yhtiö, jonka taustalla on suomalainen verkkokauppa-, hosting- ja pilvipalveluasiantuntijoista koostuva tiimi. http://www.pilvi.com

Suosittelija:

Festivaali rikkoi tänä vuonna 60.000 kävijän rajan. On aivan selvää, että yksi keskeinen tekijä kävijäennätykseen oli verkossa erinomaisesti sujunut lipunmyynti. Lipunmyynnin avajaispäivänä tehdään yli 20 prosenttia koko 18 päivää jatkuvasta myynnistä. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä, että sivusto toimi ruuhkahuipuissaankin ongelmitta. Saimme paljon positiivista palautetta myös asiakkailtamme.

Sara Norberg

Pinterest
Referenssin infoboxi
Pilvi logo

Tiedot

Tilaaja: Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali
Ajankohta: 2014
Toimittajan
yhteyshenkilö:
contact@pilvi.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Pilvi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Auditointi
It-infrapalvelut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Media

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS
Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Pilvi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Pilvi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Pilvi - Muita referenssejä

Pilvi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia