Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Rakettitieteen johtoryhmään uutta verta

BloggausRakettitieteen johtoryhmän uudet jäsenet Iida Mustonen ja Alexandr Koltsoff tuovat tiimiin tuoreita näkökulmia tuotanto- ja myyntipuolelta.

Iida Mustonen ja Aleksandr Koltsoff on nimetty Rakettitieteen johtoryhmän jäseniksi toimitusjohtaja Timo Aittoniemen ja hallituksen puheenjohtaja Marko Saareston arvokkaaseen seuraan.

Rakettikauppiaana vuoden päivät työskennellyt Iida Mustonen on jyrkentänyt Raketin nousukulmaa menestyksekkäästi. Aittoniemi uskoo Iidan tuoreiden näkemysten parantavan johtoryhmän työskentelytapoja monin tavoin: – Iida tuo johtoryhmään lisää asiakas- ja yrityskulttuurinäkemystä. Lisäksi hän uskaltaa olla eri mieltä ja tasapainottaa minun ajatuksiani hyvin.

“Tunsin rakettitieteilijöitä yhteistyön myötä jo ennen kuin itse astuin alukseen. Viimeisen vuoden aikana fiksu ja äärimmäisen osaava porukka, no bullshit -asenne ja sarkastinen mielenlaatu ovat tehneet minuun entistä suuremman vaikutuksen. On siis hienoa päästä kehittämään firmaa tästäkin vinkkelistä”, Iida kertoo.

Aleksandr “resurssi numero 11” Koltsoff on ollut rakettitieteilijänä vuodesta 2015, ja Aittoniemi on vakuuttunut hänen kokemuksensa ja näkemyksensä tuovan uusia tulokulmia johtoryhmän työhön ja Rakettitieteen päätöksentekoon yleensäkin.

“Kuulostaa upealta, varsinkaan kun en vielä tiedä, mitä homma pitää sisällään”, Aleksi itse kommentoi asiaa.

Myös Saaresto on innoissaan nimitysuutisista ja johtoryhmän kasvusta: “Kahdella ihmisellä ei vielä saavuteta sitä näkemysten rikkautta, jota kasvava yritys tarvitsee. Iida ja Aleksi ovat sekä kokemukseltaan että personaaltaan juuri sitä, mitä haluan määrittämään Raketin lentoradan.”

Iidalle saa muuten soitella tai meilailla, jos ohjelmistoprojektistasi puuttuvat ne oikeat devaajat: iida(a)rakettitiede.com / 050 460 9777.

Lue myös arkistojen aarre:

Iida Mustosesta uusi rakettikauppias

Rakettitieteellä on Aleksin ja Markon lisäksi yli 30 muuta kokenutta ohjelmistoalan supersankaria. Kuulostaako siltä, että viihtyisit? Ota yhteyttä, niin jutellaan!

Pinterest
Rakettitiede Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Rakettitiede kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

Nimitykset
Rakettikauppias
Rakettitieteilijä
iidamustonen
aleksandrkoltsoff

Siirry yrityksen profiiliin Rakettitiede kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rakettitiede - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rakettitiede - Muita referenssejä

Rakettitiede - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia