logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Rakettitieteen johtoryhmään uutta verta

BloggausRakettitieteen johtoryhmän uudet jäsenet Iida Mustonen ja Alexandr Koltsoff tuovat tiimiin tuoreita näkökulmia tuotanto- ja myyntipuolelta.

Iida Mustonen ja Aleksandr Koltsoff on nimetty Rakettitieteen johtoryhmän jäseniksi toimitusjohtaja Timo Aittoniemen ja hallituksen puheenjohtaja Marko Saareston arvokkaaseen seuraan.

Rakettikauppiaana vuoden päivät työskennellyt Iida Mustonen on jyrkentänyt Raketin nousukulmaa menestyksekkäästi. Aittoniemi uskoo Iidan tuoreiden näkemysten parantavan johtoryhmän työskentelytapoja monin tavoin: – Iida tuo johtoryhmään lisää asiakas- ja yrityskulttuurinäkemystä. Lisäksi hän uskaltaa olla eri mieltä ja tasapainottaa minun ajatuksiani hyvin.

“Tunsin rakettitieteilijöitä yhteistyön myötä jo ennen kuin itse astuin alukseen. Viimeisen vuoden aikana fiksu ja äärimmäisen osaava porukka, no bullshit -asenne ja sarkastinen mielenlaatu ovat tehneet minuun entistä suuremman vaikutuksen. On siis hienoa päästä kehittämään firmaa tästäkin vinkkelistä”, Iida kertoo.

Aleksandr “resurssi numero 11” Koltsoff on ollut rakettitieteilijänä vuodesta 2015, ja Aittoniemi on vakuuttunut hänen kokemuksensa ja näkemyksensä tuovan uusia tulokulmia johtoryhmän työhön ja Rakettitieteen päätöksentekoon yleensäkin.

“Kuulostaa upealta, varsinkaan kun en vielä tiedä, mitä homma pitää sisällään”, Aleksi itse kommentoi asiaa.

Myös Saaresto on innoissaan nimitysuutisista ja johtoryhmän kasvusta: “Kahdella ihmisellä ei vielä saavuteta sitä näkemysten rikkautta, jota kasvava yritys tarvitsee. Iida ja Aleksi ovat sekä kokemukseltaan että personaaltaan juuri sitä, mitä haluan määrittämään Raketin lentoradan.”

Iidalle saa muuten soitella tai meilailla, jos ohjelmistoprojektistasi puuttuvat ne oikeat devaajat: iida(a)rakettitiede.com / 050 460 9777.

Pinterest
Rakettitiede Oy

Lisätietoja

Rakettitiede Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

johtoryhmä
Aleksandr Koltsoff
Iida Mustonen
Nimitykset
Rakettikauppias
Rakettitieteilijä

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Rakettitiede Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rakettitiede - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rakettitiede - Muita referenssejä

Rakettitiede - Muita bloggauksia

Siirry Rakettitiede Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Oliko S-Pankin rallivideo kopioitu Vincitiltä? Ex-markkinointijohtaja osoitti videoiden yhtäläisyydet, S-Pankki kiistää plagioinnin
Anthony Gyursanszky Codenton uudeksi toimitusjohtajaksi - yrityksen tulevaisuudesta päättää koko työyhteisö
Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia