Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Rakettitiede mukana Taloussanomien jutussa koodarien työn motivaatiotekijöistä

Bloggaus”Yrityksellä tulee olla joko mahtava tarina, hyvä tulos, viihtyvyys tai työn sisältö”, kuvailee Taloussanomien lauantaina 24.2.2018 julkaistussa jutussa IT-alan ammattilaisia ja firmoja yhdistävän Talentedin Teemu Tiilikainen. Allekirjoitamme. Ja meiltä löytyy ne kaikki! Kovien palkkojen lisäksi.

Viihtyminen töissä on aina monen asian summa

Vaikka Rakettitiede on mukana jutussa erityisesti hyvien palkkojen kulmalla, sisäisten kyselyjemme pohjalta rakettitieteilijätkin tosiaan arvostavat työnantajassaan kuvatun kaltaisia asioita.

  • Samanhenkisten ja osaavien työkavereiden kanssa viihtyy.
  • Työn sisältöön voi vaikuttaa paljon itse valittujen asiakasprojektinsa kautta (mikä palvelee sekä asiakkaan että kehittäjän etua).
  • Firman taloudellinen menestys on toki myös tärkeää.
  • Onpa moni pitänyt siitäkin, että Rakettitieteen tarina lähti perustajien halusta yhdistää aikuismainen, kunnolla palkattu koodaustyö sekä häpeämättömän sarkastinen huumorikulttuuri.

Konkreettisesti hyvistä palkoista

Rakettitieteen toimitusjohtaja Timo Aittoniemi kertoo jutussa, että Rakettitieteen työntekijät ovat kokeneita, eli he ovat nähneet jo useita työpaikkoja ja tietävät, millaiseen työpaikkaan haluavat – ja missä heillä on paljon annettavaa.

Palkkojen määräytymisestä konkreettinen lainaus: ”Rakettitieteilijän palkka määräytyy käytännössä niin, että konsultin kuukausittain laskuttama 150 tuntia kerrotaan laskutushinnalla ja jaetaan kahdella. Satasen tuntilaskutuksella päästäisiin siis noin 7500 euron kuukausipalkkaan. Käytännössä Rakettitiede kuitenkin maksaa palkkaa enemmän, sillä palkan päälle tulevat esimerkiksi sosiaaliturvamaksut, palkallinen loma sekä lomarahat.”

Kyllä mekin rekrytoimme

Jutun lopussa mainitaan, että Rakettitiede ei varsinaisesti tekisi rekrytointia. On totta, että monet rakettitieteilijät ovat löytäneet tiensä firmaan nimenomaan kollegan vinkin perusteella, mutta kyllä alalla sentään niin kova pula on osaajista, että mekin joudumme / saamme ihan aktiivisesti tehdä töitä rekrytointimme eteen.

Jos siis Rakettitiede kiinnostaa työnantajana tai arvelet sen kiinnostavan jotakuta tuntemaasi osaavaa sovelluskehittäjää, ota yhteyttä Markoon tai vinkkaa kaverille! Voit hakea myös GDPR-korrektisti rekryjärjestelmän kautta täyttämällä pari lomakekenttää.

Pinterest
Rakettitiede Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Rakettitiede kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Koulutus

Omat tagit

rekry
Palkkamalli
Rakettikulttuuri
Rakettitieteilijä

Siirry yrityksen profiiliin Rakettitiede kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rakettitiede - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rakettitiede - Muita referenssejä

Rakettitiede - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia