logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Rakennusalan ilmoitusvelvollisuus ja Festum Taloushallinto

ReferenssiTurun yliopiston ylioppilaskunnan perustama 1966. Säätiö rakentaa, perusparantaa, vuokraa ja ylläpitää opiskelija- ja nuorisoasuntoja peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskelevia ja ns. työssäkäyvää nuorisoa varten. TYS:llä on yli 7300 asuntopaikkaa Turussa ja Raumalla.


Esittely ja nykyaikainen käyttöliittymä vakuutti

Turun Ylioppilaskyläsäätiö lähti kilpailuttamaan eri taloushallinnon toimijoita löytääkseen parhaan tavan ostolaskujensa käsittelyyn. Samalla he toivoivat löytävänsä ratkaisun rakennusalan uuden ilmoitusvelvollisuuden tuomiin haasteisiin.

”Kilpailutetut yritykset esittelivät palvelunsa johdollemme ja kaikille tuleville loppukäyttäjille. Saimme ensimmäisen kosketuksen Festum Taloushallintoon asiantuntijanne pitämän esittelyn kautta. Esittely oli todella vakuuttava ja yllättäviinkin kysymyksiimme osattiin aina vastata ja ratkaisu niihin löytyi jo valmiina. Esittelyn ja toimintojen lisäksi oli yksi asia, josta olimme kaikki samaa mieltä, Festum Taloushallinnon nykyaikainen ulkoasu ja käytön loogisuus oli kilpailijoita huomattavasti edellä", Satu Juurinen, Turun Ylioppilaskyläsäätiön kirjanpitäjä kertoo.

Laskujen kierto on nopeutunut ja tietoisuus lisääntynyt

Festum Taloushallinnon käyttöönoton yhteydessä työtavat ovat muuttuneet vastaamaan uutta työtapaa. Laskujen kierto on nopeutunut ja asioista tiedetään enemmän kuin aikaisemmin.

”Käyttöönotto oli kaiken kaikkiaan helppo ja mutkaton. Nyt laskut tulevat meille huomattavasti nopeammin ja ne saadaan myös kiertoon nopeasti. Ennen laskuja etsittiin usein eikä aina tiedetty missä lasku kiertää", Satu Juurinen sanoo.
Arkisto on ollut Turun ylioppilaskyläsäätiölle yksi parhaista ja käytetyimmistä ominaisuuksista. Kansioiden ja sieltä löytyvien laskurivien tutkiminen on uuden palvelun myötä mennyttä aikaa.

”Laskut ovat yhdessä paikassa ja niitä pystyy hakemaan suoraan arkistosta, tästä on ollut meille suuri apu. Vanhojen laskujen tiliöinnit selviävät nopeasti ja kaikki tieto laskuista on saatavilla joustavasti eri päätelaitteilla ajasta riippumatta”, Satu Juurinen jatkaa.

Ilmoitusvelvollisuus ja sen vaatimukset

Rakennusalan uuden ilmoitusvelvollisuuden vaatimat ilmoitukset hoituvat Festum Taloushallinnolla ja aikaa säästyy automaattitoiminnoilla.

”Haimme ilmoittamiseen todella helppoa ja yksinkertaista tapaa. Olemme nyt käytössä huomanneet kuinka nopeasti ja pienellä työllä saamme ilmoitukset tehtyä. Ostolaskut voidaan kiinnittää ilmoitukseen suoraan tiliöinnin kautta ja summat sekä laskut tulevat automaattisesti urakalle tietoja täyttäessä. Ilmoituksen määrämuotoisuus myös helpottaa suuresti. Aina ei muista mitkä oli pakollisia ilmoitettavia tietoja, mutta Festum Taloushallinto pitää siitä huolen. Tämä oli meille todella hyvä ja yksinkertainen ratkaisu", Ville Raitanen, Turun Ylioppilaskyläsäätiön kiinteistöinsinööri kertoo.

Festum taloushallinto on onnistunut lunastamaan ja jopa ylittämään odotukset.

”Festum Taloushallinto on vastannut odotuksia todella hyvin. Helppous ja loogisuus välittyi jo esittelyssä ja toteutuu juuri sellaisena käytössäkin. Koulutustakin oli vain puoli päivää ja sen jälkeen kaikki käyttäjämme ovat osanneet käyttää järjestelmää omatoimisesti", Ville Raitanen päättää.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Festum Software Oy

Tiedot

Tilaaja: Turun Ylioppilaskyläsäätiö
Toimittajan
yhteyshenkilö:
ville.erkkila@festum.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Festum Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Omat tagit

Sähköinen taloushallinto
Automaatio

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Festum Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Festum Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Festum Software - Muita referenssejä

Festum Software - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin Festum Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify keränyt 150 000 euron rahoituskierroksen
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia