QlikView tarjosi apteekille helppokäyttöisen työkalun päivittäisjohtamisen tehostamiseen

Tähtäimessä tehokkaampi päivittäisjohtaminen organisaation kaikilla tasoilla


Yliopiston Apteekki on vuonna 1755 perustettu, Helsingin yliopiston omistama apteekki. Suomen suurin farmaseuttisen henkilöstön työllistäjä jonka palveluksessa on noin 1300 henkilöä Suomessa, Virossa ja Venäjällä. Apteekki päätti panostaa päivittäisjohtamisensa tehostamiseen, jotta organisaation eri tasot ja niiden tarpeet voitaisiin paremmin ottaa huomioon ja eri tietoihin perustuvien väärinkäsityksien määrää saataisiin vähennettyä.

QlikView tarjosi enemmän, kuin pelkän työkalun raportoinnin tehostamiseen

Ennen Yliopiston Apteekin raporttien kasaaminen ja Exceleihin siirtäminen saattoi viedä joka useita kuukausia. Nyt vapautunutta aikaa käytetään analysointiin ja nopeaan päätöksentekoon. Käyttäjät pääsevät suoraan dataan kiinni ja hakemaan itse tarvitsemansa tiedot.

QlikView’n käyttöönoton taustalla oli ajatus parantaa raporttien laatua, mutta Yliopiston Apteekki eteni pian tästä jo seuraavalle tasolle. Tehostettua raportointia hyödynnetään yrityksessä nykyisin myynnin ja markkinoinnin yksityiskohtaiseenkin analysointiin. QlickView tarjoaa yritykselle mahdollisuuden pureutua tarvittaessa hyvin syvälle yksityiskohtiin ja näkemään eri tasoilla, miten milläkin yrityksen sektorilla menee.

Tutustu koko referenssiin sivuillamme.

Suosittelija:

"Uusi järjestelmä oli helppo ottaa käyttöön koko organisaatiossa, koska sen tuomat hyödyt olivat selvät. QlikView’lla saa välittömästi sen tiedon, mitä haluaakin nähdä. Vastaukset kysymyksiin tulevat heti, ja saman tien nähdään, missä ollaan menossa. Aikaa säästyy huikeasti, mistä kaikki hyötyvät."

Pekka Koivuneva, Financial Director

Referenssi QlikView tarjosi apteekille helppokäyttöisen työkalun päivittäisjohtamisen tehostamiseen
Tilaaja: Yliopiston apteekki
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
BI ja raportointi
Qlikview
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa