Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Q Experience navigointijärjestelmä

ReferenssiMeidän missiomme on tehdä navigoinnista ja veneilystä helpompaa ja saavutettavampaa kaikille. Tämän vuoksi olemme kehittäneet Q Displayn, joka kokoaa kaikki veneen ja navigoinnin toiminnot yhteen kirkkaaseen ja terävään kosketusnäyttöön. Q Displayn helppokäyttöinen käyttöliittymä tekee navigoinnista yksinkertaista ja sujuvaa.

Q Experience on älykäs, koko ajan laajentuva navigointijärjestelmä. Se muodostuu veneeseen ajotietokoneen lailla integroituvasta Q Displaysta, veneen toimintoja ja laitteita ohjaavasta Q Switch -laitteesta ja kätevästä Q Remotesta, jolla voit käyttää järjestelmän toimintoja etänä. Kolmannen osapuolen laitteet, voidaan liittää järjestelmään NMEA2000-yhteensopivien väylien kautta.

Q-laitteet asennetaan veneisiin suorana tehdasasennuksena ja järjestelmä räätälöidä kunkin venevalmistajan tarpeisiin. Järjestelmän IoT-ominaisuudet auttavat keräämään arvokasta tietoa veneiden käytöstä ja tuomaan lisää palveluita veneilijöiden saataville. Järjestelmä täydentää venevalmistajan brändiä ja liiketoimintaa samalla kun luo veneilijälle turvallisen ja viihdyttävän veneilykokemuksen.

Q Display on veneeseen integroituva, älykäs navigointinäyttö, josta on tällä hetkellä saatavilla kolme kokoa. Laitteelta löytyy helppokäyttöiset sovellukset veneen toiminnoille, kuten Kartalle, Mittaristolle, Sääpalvelulle ja veneen dokumenteille. Q Displayssa on 3 mm paksu, polarisoitu kosketusnäyttö, joka hylkii sekä vettä että naarmuja.

Uusien venemallien kehittäminen voi olla hidasta ja kallista. Q Experience halusi nopeuttaa ja järkeistää prosessia, jotta uusien veneiden kehittäminen olisi helpompaa ja innovaatiot saadaan markkinoille nopeammin. Ratkaisuna Q-tiimi kehitti Q Switch -laitteen, jolla veneen toimintoja, kuten valoja, pumppuja, tuulettimia ja stereoita, voidaan ohjata Q Displayn näytöltä käsin. Järkevä konsepti ja huipputeknologia tekevät Q Switch:istä ylivertaisen ratkaisun vanhoihin järjestelmiin verrattuna.

Q Remote on kätevä apuväline Q Displayn käyttöön. Kaukosäädin mahdollistaa järjestelmän toimintojen käyttämisen ilman kosketusnäytölle kurkottelua. Kaukosäädin kiinnityy esim. veneen rattiin kestävällä kiinnikkeellä, jolloin voit ohjata Q Displayta ja pitää samalla molemmat kädet ratissa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Nextfour Group logo

Tiedot

Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
CTO Johan Wessberg

Lisätietoja

Yritysprofiili Nextfour Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
Integraatiot
IoT
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmistava teollisuus

Omat tagit

merenkulku
veneily
Alumiiniveneet
Navigointilaite

Siirry yrityksen profiiliin Nextfour Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nextfour Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nextfour Group - Muita referenssejä

Nextfour Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia