Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pyhä yksinkertaisuus – Kansalaiskehittäminen ja älykäs automaatio tekevät palveluprosessiesi automatisoinnista mutkatonta

BloggausYritysten asiakaspalvelut käyvät ylikuumina yhteydenottojen- ja seurattavien kanavien määrän kasvaessa. Vastaukseksi tarjotaan tarpeeseen nähden ylimitoitettuja ratkaisuja, kuten toiminnanohjausjärjestelmän vaihtoa. Onneksi on olemassa toinenkin keino: kansalaiskehittämiseen perustuva älykäs automaatio. Sen avulla yksittäisten palveluprosessien automatisointi päästä päähän on yksinkertaista, ja digitalisaatiosta tulee kaikkien oikeus.

Ylikuormittunut asiakaspalvelu ei palvele ketään

Viestejä saapuu puhelimitse, sähköpostissa, chatissä ja pikaviestimissä. Suurin osa viesteistä on vieläpä rutiininomaisia tilauspyyntöjä tai kyselyitä, joiden käsittely ei tarjoa tekijälleen tunnetta työn merkityksellisyydestä.

Työn monotonisuus yhdistettynä jatkuvaan kiireeseen saa pahimmillaan ihmisen tuntemaan itsensä robotiksi. Siksipä rutiininomainen työ tulisikin jättää automaatioratkaisujen hoidettavaksi. Asiakkaat saavat palvelua nopeammin, ja työntekijät voivat keskittää huomionsa sellaisten asiakastarpeiden ratkaisemiseen, joissa heidän panostaan aidosti tarvitaan.

Vastaukseksi tarjotaan usein ylimitoitettuja ratkaisuja, kuten ERP-projektia tai raskaita integraatioalustoja

Liian usein kuvatun kaltaisten tilanteiden ratkaisuksi tarjotaan kuitenkin epärealistisia ratkaisuja, kuten toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) vaihtoa tai massiivisen integraatioalustan käyttöönottoa. Yksittäisten käyttötapausten ratkaiseminen näillä on hätävarjelun liioittelua. Turhalta tuntuvat myös liiketoimintaprosesseihin keskittyvät pitkät työpajat, joissa kampaviinereitä palaa ketjussa, ja konsultin tuntilaskutus juoksee.

”Keep it simple, stupid”, sanoisi turkulainen jääkiekkovalmentaja. Prosessiautomaatioiden suunnittelun voisi hoitaa toiminnosta vastaava tiiminvetäjä muutamassa tunnissa, jos työkalut ovat kunnossa.

Ratkaise palveluprosessiesi pullonkaulat kansalaiskehitykseen perustuvalla älykkäällä automaatiolla

Parempi tapa ratkaista palveluprosessienne pullonkaulat onkin valjastaa oma osaamisenne automaatioiden suunnitteluun. Avuksi tarvitsette vain joustavan älykkään automaation ratkaisun, kuten Derobia SaaS:in.

Derobia SaaS on kolmeportainen älykkään automaation ratkaisu, jonka avulla automatisoit palveluprosessisi päästä päähän ilman muutoksia taustajärjestelmiisi:

  1. Palvelu tunnistaa pyynnön sisällön kanavariippumattomasti tekoälyn avulla.
  2. Palvelu ohjaa määrämuotoiset pyynnöt suoraan prosessiin ja automaation piiriin, sekä vaativammat pyynnöt asiakaspalvelijalle.
  3. Palvelu keskustelee ja viestii asiakkaan kanssa itsenäisesti pyyntöön liittyvän prosessin mukaisesti.

Yhden käyttötapauksen automatisointi vie aikaa noin viikon ja valmiin ratkaisun hallinta pysyy omissa käsissäsi – voit tehdä siihen halutessasi muutoksia ilman palvelutoimittajaa.

Kansalaiskehitys demokratisoi digitalisaation

Uskomme kansalaiskehitykseen. Kansalaiskehitys demokratisoi digitalisaation.

Derobia SaaS -palvelussa keskeistä ovat sen low-code/no-code-toiminnallisuudet. Käyttäjänä sinä tai työntekijäsi voitte itse määritellä ja testata prosessiautomaatioita helppokäyttöisellä visuaalisella työkalulla. Kun Derobia SaaS ei tiedä ratkaisua johonkin tilanteeseen, se kysyy vastausta käyttäjältään, sinulta.

Lue lisää Derobia SaaS:sta verkkosivuiltamme.

Pinterest
Lekab Communication Systems Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Lekab Communication Systems kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Hankinta
Tietohallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Ohjelmistorobotiikka

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Lekab Communication Systems kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lekab Communication Systems - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lekab Communication Systems - Muita referenssejä

Lekab Communication Systems - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia