Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Puuni on ilmastoteko, jolla on juuret

ReferenssiPuuni on suomalainen hiilensidontaan erikoistunut yhtiö, jonka missiona on poistaa hiilidioksidia ilmakehästä. Yritysten kompensaatiomarkkinat kärsivät uskottavuudesta ja ydin haasteena on sekavat käytänteet siitä mikä on hyvää kompensaatiota ja mikä ei. Puunin perustaja kyllästyivät epäselvyyteen yrittäessään selvittää mitä yhtiöiden kompensaatiorahoilla on saatu aikaiseksi. Turhautumisen pohjalta Puuni on perustettu kolmen tärkeimmän arvon pohjalle: läpinäkyvä, todennettava ja eettisen tarkastelun kestävä hiilensidonta, joka on palvelu yrityksille, jotka välittävät.

Kertoakseen omaa tarinaansa ja helpottaakseen palvelun löytämistä, Puuni halusi kehittää mahdollisimman hyvän webbisivun, jossa visuaalisuus vastaa heidän arvojaan ja sivusto on moderni tyyliltään.

Coredo toteutti alkubriifin perusteella kaksi erilaista sivustodesign tyyliä, joiden perusteella saimme paremman ymmärryksen Puunin mieltymyksistä. Teimme sivuston rakennesuunnittelun, visuaalisen ilmeen kokonaisuudessaan sekä toteutimme sivuston hyödyntäen WordPress -julkaisujärjestelmään.

Lopputuotoksena Puunilla on täysin heidän itsensä näköiset verkkosivut joissa ympäristöarvot korostuvat. 

Suosittelija:

Coredon kanssa oli mageeta tehdä nämä sivut. Me visioitiin mitä päähän tuli ja ammattimaisesti Coredon designer otti ideoistamme kiinne ja toi ne visuaaliseen muotoon. Olen erittäin tyytyväinen sivustomme kokonaisuuteen ja yllättynyt miten Coredo pystyi nappaamaan kiinne meidän häröilevästä ideoinnista. Iso peukku.

Juha Siitonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Coredo Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Puuni Oy
Ajankohta: 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juha Siitonen

Lisätietoja

Yritysprofiili Coredo kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Coredo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Coredo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Coredo - Muita referenssejä

Coredo - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia