Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Puolustusvoimat – Sujuvuutta asiointiprosessiin verkkopalvelulla

ReferenssiSuomen Puolustusvoimat digitalisoi asevelvollisten palvelut, jotta ne ovat ajantasaisesti samassa paikassa ja oikeassa kontekstissa koko kohdeyleisön saatavilla – ajasta ja paikasta riippumatta.

Asiointipalvelu osana digitalisaatiota

Puolustusvoimat on kiinteä osa suomalaista yhteiskuntaa. Se takaa Suomen turvallisuuden ja on siten suomalaisen yhteiskunnan tukiranka. Puolustusvoimat pitää suomalaiset turvassa sekä sodan että rauhan aikana, ja tekee asevelvollisuuteen kuuluvasta varusmiespalveluksesta turvallisen ja kannustavan kasvualustan nuorille suomalaisille.

Puolustusvoimat tunnistaa digitaalisten ratkaisujen lisäarvon eri prosessien tehostamisessa, ja sähköisessä asioinnissa kumppanin löytäminen digitaalisen murroksen aikana on heillekin tärkeää.

Verkkopalvelusta tehokkuutta

Perinteisen paperiasioinnin sijaan Puolustusvoimat tarvitsi nykyaikaisen verkkopalvelun sujuvoittamaan asevelvollisia koskettavia prosesseja. Puolustusvoimat halusi tavoittaa palvelun kohdeyleisön, asevelvolliset, luontevasti ajasta ja paikasta riippumattomalla matalan kynnyksen palvelulla.

Palvelun käyttäjiä ovat kaikki Suomen asevelvolliset sekä puolutusvoimien henkilökunta. Digitaalisen alustan käyttö mahdollistaa tehokkaamman työskentelyn ja paremmat valinnat eri tehtäviin.

Asevelvollisten hakemukset saman katon alle

Ratkaisuna Puolustusvoimien haasteeseen Haallas* kehitti asevelvollisille ja Puolustusvoimien henkilökunnalle helppokäyttöisen ja joustavan palvelualustan. Yhteistyö alustan kehittämiseksi alkoi vuonna 2016 ja asiointipalvelu julkaistiin seuravana vuonna.

Palvelu hyödyntää käyttäjän tunnistamiseen Suomen valtion yhteistä Suomi.fi -palvelua. Palvelussa tunnistautumisen jälkeen käyttäjälle tarjotaan ne palvelut ja asioinnit, joita hän asevelvollisuutensa sen hetkisessä tilanteessa tarvitsee.

Sujuvuutta ja helppokäyttöisyyttä

Asevelvollisten palvelut ja prosessit on tuotu digitalisaatioajan hermolle. Palvelun toteutuksessa noudatetaan Puolustusvoimien korkeaa turvallisuustason vaatimusta.

Lopputuloksena syntynyt palvelukokonaisuus on helppokäyttöinen ja parantaa asiointikokemusta verrattuna paperiasiointiin. Molemmilla virallisilla kotimaisilla kielillä (suomi sekä ruotsi), sekä englanniksi saatava palvelu helpottaa asevelvollisuuteen liittyvien asioiden hoitamista.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Haallas Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen Puolustusvoimat
Ajankohta: 2016 - 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jyri Pötry, Senior Account Manager

Lisätietoja

Yritysprofiili Haallas Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
HR
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Ux design

Siirry yrityksen profiiliin Haallas Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Haallas Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Haallas Finland - Muita referenssejä

Haallas Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia