Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Puhti auttaa edistämään hyvinvointiasi

ReferenssiOman terveyden säännöllinen seuranta on ensiarvoisen tärkeää kroonisten sairauksien ennaltaehkäisyssä. Puhti tukee hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä kattavalla valikoimalla laboratoriotestejä, joiden teettämisestä on tehty asiakkaille mahdollisimman helppoa ja testeihin pääsee myös ilman lääkärin lähetettä. Puhti-terveystarkastus kertoo miten elimistö voi ja miten omaa jaksamista on mahdollista edistää. Testit toteutetaan yhteistyössä SYNLABin kanssa.


Oma Puhti on web-pohjainen alusta, jossa asiakas näkee selkeästi ostamansa testin tulokset, viitearvot ja lisätiedot veriarvoihin vaikuttavista tekijöistä. Mikäli asiakas teettää ajan kuluessa useampia testejä, kertyy datasta trendikuvaajia. Tarkoitus on tarjota alustan kautta jatkossa myös helppo yhteys esimeriksi chat-lääkäripalveluun. Tulevaisuudessa alustaa on tarkoitus kehittää edelleen ja muun muassa muiden testien ja mittauslaitteiden hyödyntämisen mahdollisuuksia tutkitaan.


Kisko Labs on suunnitellut Puhdille logon ja brändi-ilmeen niin digitaalisiin kanaviin kuin printtimateriaaleihin. Typografialla, värien käytöllä ja kuvamaailmalla pyrittiin luomaan kuvaa luotettavasta ja turvallisesta toimijasta.

Lisäksi Kisko Labs on suunnitellut ja toteuttanut Oma Puhti web-sovelluksen, joka hyödyntää useita rajapintoja. Sovelluksen kehittämiseen sisältyi arkkitehtuurin suunnittelu, graafinen suunnittelu sekä tekninen toteutus.


Toistaiseksi palvelua on käyttänyt noin 300 asiakasta, joista 29 on antanut palautteen. Palautteen yhteydessä kysytään asteikolla 0-10 kuinka todennäköisesti suosittelisit palvelua muille. 4 kpl on antanut arvosanan 8, 25kpl joko 9 tai 10. Näin ollen NPS-pisteiksi on muodostunut palvelun alkutaipaleelta 86, jota voi pitää erinomaisena saavutuksena.


Palvelun kehittämistä tehdään tiiviisti ja nopeasti asiakkaiden kanssa. Asiakkaat on yllätetty mm. tekemällä päivityksiä nettisivuille chat-istunnon aikana. Palaute asiakkailta on ollut erittäin positiivista.


Suosittelija:

Kiskon kanssa työskentely sujui hyvin ja kommunikaatio oli selkeää. Projektin aikana pysyin hyvin kärryillä missä mennään ja projektin edetessä oli luottamus siitä, että homma oli hallussa. Harvoin tulee julkaistessa fiilis, että vitsi tää on siisti. Mutta nyt tuli! Yleensä lopputuloksissa on aina joitain pieniä yksityiskohtia, jotka hiertää, mutta nyt ei ollut.

Jani Uljas

Pinterest
Referenssin infoboxi
Kisko Labs Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Puhti Lab
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Simo Virtanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Kisko Labs kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Open source
React
Ruby on Rails
Javascript
Ruby
WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Kisko Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Kisko Labs - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Kisko Labs - Muita referenssejä

Kisko Labs - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia