Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

PSHP - Pitkäaikaista kumppanuutta

ReferenssiAtostekin ja PSHP:n yhteistyö alkoi jo viime vuosikymmenellä. Vuosien varrella asiantuntijamme ovat auttaneet mm. XDS/VNA-yleisarkiston suunnittelussa, PACS-järjestelmän hankinnassa sekä palvelukeskuksen järjestelmien arkkitehtuurisuunnittelussa sekä järjestelmäintegraatioissa ja datan migraatioissa. Atostek on myös PSHP:n puitesopimustoimittaja integraatioiden toteutuksessa.

Hyödyt asiakkaalle

Atostekin avulla mm. vanhat PACS-järjestelmät saatiin korvattua uudella ja uusi järjestelmä integroitua alueelliseen XDS-arkistoon. Epäyhteensopivuuksista huolimatta tietojen migraatio vanhoista järjestelmistä uuteen saatiin vietyä läpi. PSHP saa Atostekista saman katon alta vankan toimialaosaamisen, hankintaosaamisen, terveydenhuollon järjestelmäarkkitehtuurien tuntemuksen ja integraatioiden toteutustaidon. Toimeksiannot viedään läpi Atostekille ominaisella sitkeällä peräänantamattomuudella ja ongelmanratkaisutaidolla.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Atostek Oy logo

Tiedot

Tilaaja: PSHP

Lisätietoja

Yritysprofiili Atostek kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

Julkishallinto

Siirry yrityksen profiiliin Atostek kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Atostek - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Atostek - Muita referenssejä

Atostek - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia