Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Proseduuri Oy rakentaa optimaalista kapasiteettikokonaisuutta Advanian ratkaisuilla

ReferenssiProseduuri Oy arvostaa Advaniassa tämän liiketoimintakeskeistä lähestymistä IT-asioihin sekä monipuolisia kapasiteettiratkaisuja. Näiden avulla yritykset ovat yhdessä kyenneet rakentamaan Proseduurin liiketoimintaa optimaalisesti palvelevan kokonaisuuden, jonka uskotaan kehittyvän entisestään tulevaisuudessa.

Proseduuri Oy on IT-alan palveluyritys, joka tarjoaa yrityksille asiantuntijapalveluita sekä tietojärjestelmiä liiketoiminnan kehittämiseksi. Proseduuri Oy:n menestys perustuu aitoon kumppanuuteen ja yhdessä tehtävään kehitystyöhön asiakkaan liiketoiminnan hyväksi. He ovat Suomen suurin Jeeves ERP toiminnanohjausjärjestelmän toimittaja, jonka lisäksi he myyvät Primavista taloudenohjausjärjestelmää.

”Meidän toimintamme muodostuu ensisijaisesti liiketoimintajohdon konsultoinnista, johon tuomme mukaan konkretiaa tietojärjestelmien avulla”, kertoo Proseduuri Oy:n toimitusjohtaja Sampo Karjalainen.

Proseduuri toimittaa asiakkailleen liiketoiminnan tarpeita tukevia tietojärjestelmiä Suomessa, Ruotsissa ja Baltian alueella. Toimitettavat ratkaisut eivät ole identtisiä eri asiakkaiden välillä, jonka vuoksi ratkaisuja toimitetaan myös asiakaskohtaisesti eri ympäristöihin – yleensä pilveen, mutta toisinaan myös asiakkaan omaan konesaliin.

”Olemme valinneet kumppanimme sekä edustamamme ratkaisut perustuen siihen, että ne tukevat meidän tavoitettamme auttaa asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti”, Karjalainen toteaa.

Advanian Core+ pilvipalvelu haastaa kansainväliset toimijat

Core+ on Advanian ja Hewlett Packard Enterprisen yhdessä toteuttama pilvipalvelu, joka toimii Suomen rajojen sisällä ja haastaa suorituskyvyllään sekä ominaisuuksillaan tunnetut kansainväliset pilvipalvelut. HPELisäksi Core+ on mahdollista toimittaa pilvenkaltaisena ratkaisuna myös yrityksen omaan konesaliin, jolloin käyttäjä saa yhä haltuunsa pilvipalvelun edut, mutta säilyttää vielä suuremman kontrollitason kapasiteetin käytöstä. Proseduuri Oy on kuitenkin toistaiseksi hankkinut Core+ palvelut Advanian ja HPE:n yhteisestä data centeristä.

”Kun tuli aika siirtää osa asiakkuuksista vanhentuneista konesaliratkaisuista uuteen kotiin, päätimme Advanian esittelyn pohjalta testata Core+ alustana näille asiakkuuksille. Kokeilu on osoittautunut menestykseksi.”, Sampo Karjalainen sanoo.

”Vaikka kokemuksemme ovat suhteellisen lyhyeltä ajalta, olemme havainneet, että Core+ ei pelkästään haasta suurempien pilvipalvelutoimittajien ratkaisuja. Se saattaa olla suorituskyvyllisesti jopa parempi kuin nämä. Pitempää aikaväliä tarkastellessamme, olemme havainneet, että Core+ suorituskyky ei heikkene ruuhkahuippujen aikaan samoin kuin kilpailijoidensa. Myös sijainti kotimaassa näkyy positiivisesti latensseissa”, hän jatkaa.

”Core+ on osoittautunut myös joustavammaksi. Se tarjoaa erinomaiset edellytykset resurssien sekä kustannusten optimointiin korkeammalla tasolla kuin kilpailijansa. Tämä on tuonut meille sekä meidän asiakkaillemme huomattavaa liiketoiminnallista hyötyä.”, Karjalainen kertoo.

”Ehkä tärkeimmät syyt, miksi Core+ on ollut meille erityisen kiinnostava, ovat olleet kuitenkin sen tietoturvaominaisuudet ja käyttäjälle jäävän kontrollin taso. Tietoturvan näkökulmasta Core+ saa meiltä arvosanakseen kouluasteikolla 10-”, Karjalainen naurahtaa.

”Core+ on ominaisuuksiltaan sekä kustannuksiltaan niin lupaava ratkaisu, että olemme pohtineet myös joidenkin Azuressa sijaitsevien asiakkuuksien siirtämistä sinne”, Karjalainen toteaa lopuksi.

Lue koko asiakastarina täältä

Suosittelija:

Yhteistyö Advanian kanssa on ollut aina erittäin sujuvaa. IT-alalla valitettavan usein myynti tapahtuu tuote edellä ja asiakkaan tarpeet jäävät toissijaisiksi. Näin ei kuitenkaan ole koskaan ollut Advanian kanssa. Myynti on tapahtunut pureutumalla meidän tarpeisiimme ja sopiva ratkaisu on kehitetty keskustelun kautta tarpeidemme mukaiseksi. Tämä lähestymistapa on johtanut siihen, että meidän kohdallamme Advania on pystynyt jopa ylittämään joitakin odotuksiamme ratkaisujen toimivuuden osalta.” ”Yhteistyömme on vuosien saatossa syventynyt sille tasolle, että meillä on Advanian kanssa myös yhteisiä asiakkaita. Johtuen siitä, että palvelukokonaisuutemme täydentävät hienosti toisiaan”, Karjalainen toteaa lopuksi.

Sampo Karjalainen, toimitusjohtaja, Proseduuri Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Advania Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Proseduuri Oy
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kari Tuomikoski, Advania, kari.tuomikoski@accountorict.fi , +358 40 772 2107

Lisätietoja

Yritysprofiili Advania Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Konesalipalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

kapasiteettipalvelut
optimointi
ohjelmisto-omaisuuden optimointi
Hybridi pilvipalvelut
monipilvipalvelut
monipilvipalvelu
Julkinen pilvi
yksityinen pilvipalvelu
konesalipalvelut
konesaliratkaisut

Siirry yrityksen profiiliin Advania Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Advania Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Advania Finland - Muita referenssejä

Advania Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia