logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

ProMart vauhdittaa kasvuaan NetSuiten avulla

ReferenssiAccountor Enterprise on toimittanut ProMartille NetSuite-ratkaisun.

ProMart huolehtii asiakkaiden yksilöllisistä pientavarahankinnoista ja logistiikasta kehittelemillään palveluilla NetSuite-toiminnanohjausta hyödyntäen.

ProMart on uudistanut teknisen tukkukaupan käytäntöjä perustamisestaan lähtien. Yhtiö palvelee etenkin teollisuutta, rakentamista, korjaamoita ja kunnossapitoa. Valikoimasta löytyvät ammattilaisten arvostamat tuotemerkit – lisäarvo luodaan asiakaslähtöisellä kokonaispalvelulla.

"Aktiivinen, henkilökohtainen yhteistyö ja kätevät digitaaliset palvelut helpottavat asiakkaidemme arkea ympäri Suomea. Ne takaavat pientavaroiden nopean, vaivattoman ja kustannustehokkaan hankinnan", kehitysjohtaja Hannu Pajula ProMart Oy:stä sanoo.

ProMartin varastohylly sijoitetaan asiakkaan tiloihin. Asiakkaan ottaessa hyllystään tarvikkeita tieto välittyy ProMartille mobiilisovelluksen ja QR-koodien avulla. Hyllyä täytetään toteutuneen kulutuksen mukaan – asiakas voi olla varma, etteivät hanskat, korvatulpat eivätkä teippirullat lopu kesken.

Satunnaiset pientavarat perinteinen murheenkryyni
ProMartin omasta, tarvekartoitusten perusteella luodusta varastosta löytyy noin 20 000 vakiotuotetta. Varsin suuren osan yhtiön liikevaihdosta muodostaa kuitenkin satunnaisten pientarvikkeiden myynti. Perinteisessä hankintamenettelyssä satunnaiset pientavaratarpeet aiheuttavat asiakkaille suhteettoman paljon vaivaa – toisin on nyt.

"Jos asiakkaalta rikkoutuu tietynlainen kahvipannu, kuinka paljon aikaa kuluu, kun lähdetään etsimään uutta tilalle? Ja mistä kaikesta ajankäyttö on pois?" Pajula kysyy. "ProMartin asiakas lähettää rikkinäisestä tuotteesta kuvan edustajalle, joka hankkii ja toimittaa uuden tilalle nopeasti, kohtuullisin kustannuksin. Uskomme olevamme Suomen tehokkaimpia B-to-B-myyntiorganisaatioita satunnaisten tarvikkeiden toimittamisessa."

Mitattavia hyötyjä ja hyvää mieltä
ProMart on onnistunut hallitsemaan tehokkaasti suuria nimikemääriä ja satoja toimittajia. Yritys on saavuttanut mitattavia hyötyjä NetSuiten avulla.

"Ohjaamme pientavaroiden myyntiä, hankintaa, varastointia ja logistiikkaa NetSuite-toiminnanohjauksen avulla. Selkeät prosessit ja hyvä tuottavuus takaavat asiakaspalvelun korkean laadun ja pitävät kustannukset kurissa. Toimintavalmius mitataan etenkin varastovalikoiman ulkopuolisten tavaroiden hankinnassa ja toimittamisessa", Pajula kertoo.

NetSuite on joustava liiketoiminta-alusta ja pilvipalvelu, joka mukautuu nopeasti asiakkaiden muuttuviin olosuhteisiin ja tarpeisiin. Ratkaisu palvelee erityisen hyvin kasvuyrityksiä. ProMart on kasvanut huimaa vauhtia – yhtiön liikevaihto on pompannut vuoden 2012 reilusta kahdesta miljoonasta eurosta vuoden 2018 lähes 20 miljoonaan euroon.

"NetSuite kasvaa ja kehittyy liiketoimintamme mukana. Järjestelmän ketteryydestä kertoo se, että aamupäivän ideariihessä syttynyt lamppu on parhaimmillaan johtanut käytännön toteutukseen jo iltapäivän aikana. Nopea reaktiokyky on kovaa valuuttaa asiakkaidemme palvelussa", Pajula painottaa.Suosittelija:

”NetSuite kasvaa ja kehittyy liiketoimintamme mukana. Järjestelmän ketteryydestä kertoo se, että aamupäivän ideariihessä syttynyt lamppu on parhaimmillaan johtanut käytännön toteutukseen jo iltapäivän aikana. Nopea reaktiokyky on kovaa valuuttaa asiakkaidemme palvelussa”, Pajula painottaa.

Hannu Pajula, kehitysjohtaja, ProMart

Pinterest
Referenssin infoboxi
Accountor Enterprise Solutions Oy

Tiedot

Tilaaja: ProMart
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Accountor Enterprise Solutions: Arto Ignatius, Senior Business Consultant, +358 40 484 5446, arto.ignatius(a)accountorenterprise.fi

Lisätietoja

Accountor Enterprise Solutions Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

NetSuite
Oracle NetSuite

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Accountor Enterprise Solutions Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Accountor Enterprise Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Accountor Enterprise Solutions - Muita referenssejä

Accountor Enterprise Solutions - Muita bloggauksia

Siirry Accountor Enterprise Solutions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia