Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Projektistudion rautainen osaaminen esiin nettisivuilla

ReferenssiProjektistudio Oy on tarjonnut jo parinkymmenen vuoden ajan projektinjohtopalveluita Hämeessä. Yritys on ollut avainroolissa lukuisissa Hämeenlinnan seudun kehityshankkeissa ja tapahtumissa, kuten Kantolan tapahtumapuiston kehittäminen, Sibeliuksen juhlavuoden tapahtumat sekä Häme-brändin kehittämistyö.


Projektistudion nettisivuja oli välillä jo aloitettu tekemään, mutta hanke ei ollut päätynyt maaliin silloisen kumppanin kanssa. Paha Digitalin kanssa homma otti kuitenkin nopeasti tuulta purjeisiinsa ja sivut saatiin valmiiksi kivuttomasti.

Paha Digital toteutti uudistuksen WordPress-julkaisualustalle. Sivut rakennettiin täysin asiakkaan tarpeen mukaan, ei siis valmista mallia käyttäen. Sivuston ja kävijöiden seurantaan hyödynnetään Google Analyticsin ilmaista versiota.

Koska Projektistudiolla ei ollut olemassa aiempia nettisivuja, hankkeen aikana luotiin sivuille sisältö, toki hyödyntäen esimerkiksi tehtyjen projektien aikana luotuja sisältöjä.

Suosittelija:

Projektistudiolla ei ollut nettisivuja lainkaan. Niitä oli aloitettu jossain vaiheessa tekemään, mutta projekti ei ollut koskaan edennyt maaliin saakka. Paha Digitalin toimesta nettisivut saatiin halutunlaisiksi ja projektikin muiden kiireiden seassa hienosti maaliin!

Hillevi Kaarlenkaski

Pinterest
Referenssin infoboxi
Paha Digital logo

Tiedot

Tilaaja: Projektistudio Oy
Ajankohta: - 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Simo Kari

Lisätietoja

Yritysprofiili Paha Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Google
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Paha Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Paha Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Paha Digital - Muita referenssejä

Paha Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia