Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Professio.fi: digitaalisen palvelukokemuksen uudistus

ReferenssiProfessio on moderni tapahtuma- ja koulutusalan järjestäjäorganisaatio. Sen toiminnan ytimessä on rajoja rikkova, laadukas sisältö – kansainväliset kutsuvierastapahtumat, sadat koulutukset ja asiantuntijaseminaarit. Yhteistyömme brändin kanssa alkoi loppuvuodesta 2018 ja uusi sivusto julkaistiin marraskuussa 2019.

Tavoitteena liiketoiminnan laajentaminen

Aiempi sivusto ei vastannut Profession tarpeita: se ei tukenut visuaalisesti brändin visiota tai viestintää eikä toiminnoiltaan mahdollistanut Profession tiimin itsenäistä, proaktiivista sisällön päivitystä tai sivuston skaalausta.

Tavoitteemme oli luoda verkkosivusto, joka toisi tapahtuma- ja koulutustarjonnan houkuttelevasti käyttäjän saataville ja tarjoaisi vierailijoille toiminnot ilmoittautumiseen. Lisäksi haluttiin palvella paremmin kumppaneita ja kouluttajia. Tähtäimessä oli kokonaisuus, joka mahdollistaisi digitaalisen liiketoiminnan laajentamisen tulevaisuudessa myös muiden palveluiden myymiseen Profession kumppaneille.

Ratkaisuna käyttäjäystävällinen verkkokauppa

Profession tulovirta koostuu osallistujamaksuista ja kumppanituloista. Keskityimme sivuston käyttäjäkokemuksen parantamiseen tehden siitä intuitiivisemman ja ostamista helpottavan verkkokaupan. Sivustolle rakennettiin kategorisointi- ja suosittelulogiikka, jotka ovat Profession itse muokattavissa.

WooCommerce myynnin tehostamiseen

Panostimme tapahtumasivujen rakenteeseen ja visuaalisuuteen tarkoituksena tehdä niistä mahdollisimman insipiroivia, liiketoimintakumppaneita houkuttelevia ja loppukäyttäjille selkeitä. Sivusto uudistettiin WordPress-sisällönhallintajärjestelmän päälle käyttäen modulaarista Everblox-työkalua sekä WooCommerce-lisäosaa.

Sivusto tehostaa myyntiä mahdollistamalla useiden tuotteen ostamisen, early bird-hinnoittelun ja esimerkiksi ryhmäalennukset. Teknisen ratkaisun avulla uusien tapahtumatuotteiden lisääminen on entistä vaivattomampaa ja sivusto tarjoaa Profession tiimille hyvin vapaat kädet tuotteiden omatoimiseen päivittämiseen. Tehokas haku helpottaa tapahtumien selailua aihepiirin, ajankohdan ja kaupungin mukaan.


Helpompaa sisällönhallintaa

Profession aiempi sivusto oli multisite, jossa kaikki tapahtumat olivat omia sivukokonaisuuksiaan. Suoraviivaistimme sivuston rakennetta tekemällä tapahtumista koottuja laskeutumissivuja ja panostimme sivuston tapahtumahakuun uusimalla kategorisointi- ja filtteröintilogiikan.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Evermade logo

Tiedot

Tilaaja: Professio
Ajankohta: 2018 - 2019

Lisätietoja

Yritysprofiili Evermade kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Koulutusala

Teknologia

WordPress
WooCommerce

Siirry yrityksen profiiliin Evermade kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Evermade - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Evermade - Muita referenssejä

Evermade - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia