Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Prima Pet Premium - Hyvinvointia lemmikeille

ReferenssiPrima Pet Premium Oy on vuonna 1999 aloittanut tamperelaissyntyinen, nykyisin Pirkkalassa sijaitseva lemmikkieläinruokien ja -tarvikkeiden valmistuttaja, maahantuoja ja tukkuliike.

Mediasignalin ja Prima Petin yhteistyö on ollut hyvin monimuotoista jo useamman vuoden ajan. Primapetin laaja tuotekattaus ja useat kuluttajabrändit ovat tarkoittaneet sitä, että verkkosivustoja on useita. Näin sivustojen laajennettavuus ja niiden hallittavuus ovat nousseet avainasemaan
.


Alustana Open Source –järjestelmä TYPO3
Lähtötilanne yhteistyöhön oli se, että Prima Petillä oli käytössä useita eri kotisivualustoja ja näiden päivitys sekä tieturva-asiat alkoivat muodostua kestämättömiksi. Kilpailutuksessa Prima Pet päätyi Mediasignalin TYPO3-alustaan. Järjestelmävalinta tarkoitti kokonaisuuden parempaa hallittavuutta ja kustannustehokkuutta kaikin puolin.

Tällä hetkellä Prima Petillä on TYPO3-alustan päälle rakennettuna noin 10 nettisivua, joista osasta löytyy useampi kieliversio.

Yhteinen tuotetietokanta ja tuotetiedon helppo hallinta
Sivustojen taustalle on toteutettu laaja tuotetietokanta, jotta ison tuotevalikoiman hallinta olisi helpompaa. Yhteinen tuotetietokanta sisältää tuotetietoja sekä kuvia, joita kannasta voidaan hallitusti hakea eri palveluihin rajapinnan avulla.

Web-pohjainen projektinhallinta­ohjelmisto helpottaa yhteydenpitoa
Monimuotoinen yhteistyö vaatii myös hyvää projektinhallintaa. Prima Petilla ja Mediasignalilla on käytössä web-pohjainen projektinhallintaohjelmisto, johon kaikki sähköinen viestintä on keskitetty. Näin viestintä pysyy yhdessä paikassa eikä hautaudu yksittäisten ihmisten sähköposteihin.

Tuloksena verkkosivustoja lemmikkieläinten hyvinvointia tukemaan
Olemme yhteistyössä rakentaneet erilaisia lemmikkieläinten brändisivuja kuten Hau-Hau Champion, PrimaCat, Freddy ja Birdy ja Planet Pet Society. Myös suomalaisille koiranomistajille suunnattu ilmainen Koirien Terveystietopankki jatkaa lemmikkien hyvinvoinnin ja terveyden tukemista.

Suosittelija:

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun sekä sivustojen käytettävyyteen. Mediasignal panostaa alustan kehitystyöhön ja vastaa siitä, että esimerkiksi tietoturvapäivitykset ovat aina ajan tasalla. Tämä on meille ensiarvoisen tärkeää.

Timo Pärssinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Mediasignal Group logo

Tiedot

Tilaaja: Prima Pet Premium

Lisätietoja

Yritysprofiili Mediasignal Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

konseptisuunnittelu
digitaalisen liiketoiminnan kehitys
verkkosivuston uudistus
typo3
Tuotetietokanta

Siirry yrityksen profiiliin Mediasignal Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mediasignal Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Mediasignal Group - Muita referenssejä

Mediasignal Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia