Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

PregMind-sovelluksella voit valmistautua vanhemmuuteen raskauden ensi hetkistä alkaen

ReferenssiDigitaaliset palvelut ovat läsnä nykyään kaikkialla arjessa: mittaamme niillä liikuntaa ja ruutuaikaa, seuraamme untamme ja käytämme erilaisia applikaatioita ymmärtääksemme itseämme ja kehoamme paremmin. Raskaus ja lapsen syntymä on yksi merkittävimmistä elämäntapahtumista ja odottavien vanhempien mieli mullistuu sekä fyysisesti että henkisesti. Jo odotusajan alusta lähtien vanhempien mielessä tapahtuu isoja muutoksia lyhyen ajan sisällä. Näiden muutosten ymmärtäminen on tärkeää, jotta suhde vauvaan vahvistuu alusta lähtien. 

Raskausajan muutosten ja tunnemyrskyjen kanssa ei tarvitse jäädä yksin. PregMind-applikaatio kulkee mukana koko raskausajan ja auttaa valmistautumaan vanhemmuuteen, myös psykologisesti. Älypuhelimelle saatava sovellus pohjautuu tieteellisesti testattuun Nyytti-valmennusmenetelmään, joka on kehitetty HUS-erikoissairaanhoitoon ensisynnyttäjille. 

Valmennusmenetelmästä on tutkitusti hyötyä: Nyyttiryhmiin osallistuneiden synnytykset ovat nopeampia ja turvallisempia kuin verrokkiryhmän, synnytyskokemus myönteisempi riippumatta synnytystavasta ja se ehkäisee äitien synnytyksen jälkeiseen masennusta. Menetelmää hyödyntävästä sovelluksesta voi olla iso apu tuleville vanhemmille, jotka ovat täysin uuden tilanteen edessä. PregMind huomioi myös isän tai toisen odottavan vanhemman, sillä monet raskausajan sekä synnytyksen jälkeiset tapahtumat koskettavat yhtä lailla toista vanhempaa, vaikka odottavalla äidillä onkin raskausajan päärooli.

Sovelluksen potentiaali on merkittävä, sillä siinä yhdistyy tutkimuksilla todettu myönteinen vaikutus vanhemmuuteen sekä laaja kohderyhmä, johon kuuluvat kaikki raskaana olevat perheet, jotka haluavat parantaa omia valmiuksiaan vanhemmuutta varten. Kukapa ei haluaisi? PregMindiin tiivistyy vuosikymmenten kokemus psykologisesta ja psykoterapeuttisesta valmennuksesta, ja sovelluksen avulla menetelmä on mahdollista viedä suuren yleisön ulottuville.

Applikaatio kulkee mukana koko raskausajan läpi ja viikoittaisten harjoitusten avulla voi lisätä itsetuntemustaan ja luoda suhdetta vauvaan jo raskausaikana sekä valmistautua synnytykseen ja vanhemmuuteen. Sovelluksen käyttöä rytmittää jokaista raskausviikkoa varten räätälöity harjoitus, joka perustuu PregMind-tiimin kehittämään menetelmään. Lisäksi käyttäjät voivat etsiä vastauksia askarruttaviin kysymyksiin integroidun chatbotin avulla. 

Sovelluksesta syntyi ensimmäinen tuotantoversio maaliskuussa 2022 intensiivisen kehitysprojektin päätteeksi. Perfektion teki projektin aikana sovellukseen mittavan käyttöliittymäuudistuksen, minkä lisäksi toteutimme uusia toiminnallisuuksia, kuten podcastit, applikaation käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi ja lisäarvon tuomiseksi. Uudelleen rakennetun sisällönhallinnan avulla tiimi voi nyt itse hallita ja muuttaa sovelluksen sisältöjä, mikä tuo joustavuutta tulevaisuutta varten. Sovellus on toteutettu React Native -teknologialla, ja se löytyy sovelluskaupoista sekä iOS- ja Android-laitteille. Uuden sovelluksen käyttöliittymän on suunnitellut bränditoimisto Bou.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Perfektio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: PregMind
Ajankohta: - 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Olli Savisaari

Lisätietoja

Yritysprofiili Perfektio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

React Native

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Digitaalisten palveluiden kehittäminen
valmennus
Hyvinvointisovellukset
mobiilisovellus
sovelluskehitys

Siirry yrityksen profiiliin Perfektio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Perfektio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Perfektio - Muita referenssejä

Perfektio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia