Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

PowerMarkkinointi on Pengonin strateginen ja kriittinen kumppani

Bloggaus

Suomen johtavan tietojohtamisen ja visuaalisen analytiikan analytiikkatalon Pengonin matkaa vuodesta 2008 alkaen voisi kuvailla huikeaksi menestystarinaksi. Pengon on kasvanut kahden yksityisyrittäjän raportointipajasta Suomen suurimmaksi Qlik-partneriksi. Kokonaisvaltaisesti tiedolla johtamisen palveluja tarjoavan yrityksen kasvu ei kuitenkaan tapahtunut itsestään – raudankovan asiantuntijaporukan ja vahvan ydinosaamisen lisäksi kasvua tuettiin myös tuloshakuisella markkinointiprosessilla.
Lue alkuperäinen artikkeli kokonaisuudessaan täältä!

Ennen yhteistyötä - kylmäkontaktointia ja mutuun pohjautuvaa mittaamista

Ennen yhteistyön aloittamista Pengon otti itse yhteyttä asiakkaaseen, eikä markkinoinnin tuloksellisuutta mitattu kuin "mutulla". Ja vaikka kylmäsoittelu toimikin aikansa, telemarkkinoinnin aikaansaamien tapaamisten laatu alkoi hiljalleen heiketä ja teho kylmäkontaktoinnista hiipua.

Telemarkkinoinnin lisäksi Pengon hyödynsi Googlen hakusanamarkkinointia, mutta sen tuloksia ei mitattu. "Mittasimme vain, mitä puhelinsoittelusta oli maksettu ja oliko tullut asiakkaita. Se ei ollut kovin tehokasta", kertoo Pengonin myyntijohtaja Panu Pihl yrityksen toiminnasta vuosien takaa.

Modernista markkinoinnista mitattavia tuloksia koko liiketoiminnalle

Pengon lähti etsimään ratkaisua tehottomaan myyntiprosessiinsa markkinointikumppanista. Kumppaniksi valitulta PowerMarkkinoinnilta toivottiin apua myös tunnettuuden kasvattamiseen.

Kumppanuuden lähtökohtana on ollut Pengonin kohderyhmän ja tavoitteiden määrittäminen, joiden pohjalta markkinointia on lähdetty toteuttamaan niin sisältömarkkinoinnin, inboundin kuin markkinoinnin automaation keinoin.

”Yhteistyön alussa olimme hieman skeptisiä siitä, toimiiko tällainen sisältömarkkinointi meidän yrityksellemme”, myyntijohtaja Pihl muistelee. Epäilykset osoittautuivat kuitenkin turhiksi, kun yhteistyö alkoi tuottaa hedelmää. “Kun liidejä alkoi tulla, tuli niitä niin paljon, ettemme aluksi olleet siihen lainkaan valmistautuneita", kertoo kehityspäällikkö Joni Borgström.

Markkinoinnin tulokset näkyvät Pengonin liiketoiminnassa ja arkipäivän tekemisessä asiakkuuksien kautta – asiakassuhteet ovat alkaneet digitaalisen prosessin myötä. Yrityksen liikevaihto onkin tuplaantunut vuodesta 2014 vuoteen 2017 mennessä, ja samassa ajassa henkilöstö on kasvanut 7 hengestä 18 henkeen. Liidimäärä on kasvanut viimeisen kolmen vuoden aikana peräti 153 %.

Lue alkuperäinen artikkeli kokonaisuudessaan täältä!

PowerMarkkinoinnista kriittinen kumppani

Kumppanuuden edetessä myös yhteistyön laatu on syventynyt. “PowerMarkkinointi ajattelee asioita meidän puolestamme ja vie toimenpiteitä eteenpäin, eikä meidän tarvitse itse huolehtia, tulevatko asiat tehdyksi”, Pihl kuvaa yhteistyötä PowerMarkkinoinnin kanssa. Myös Borgström kertoo yhteistyön syventyneen: “Yhteistyömme on kääntynyt enemmän siihen, että PowerMarkkinointi on keskeinen kumppani”.

PowerMarkkinoinnista on vuosien saatossa tullut Pengonille erittäin kriittinen kumppani, johon Pengon tukeutuu asiakashankinnassaan vahvasti. PowerMarkkinointi toimiikin ikään kuin Pengonin omana markkinointitiiminä.

Pengon suositteleekin PowerMarkkinointia mille tahansa yritykselle, joka kaipaa markkinointinsa kehittämiseen apua ja aitoja tuloksia.

Lue laajempi casekuvaus

Lue Pengonin koko menestystarina lataamalla asiakascase ja lue laajemmin, millaisia tuloksia moderni markkinointi toi yritykselle! Casekuvauksessa Pengonin toimitusjohtaja, kehitysjohtaja ja myyntijohtajat kertovat yhteistyöstä PowerMarkkinoinnin kanssa.

Pinterest
PowerMarkkinointi Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili PowerMarkkinointi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Sisällönhallinta

Siirry yrityksen profiiliin PowerMarkkinointi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

PowerMarkkinointi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

PowerMarkkinointi - Muita referenssejä

PowerMarkkinointi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia