Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Power Apps-sovellus helpottaa Rotatorin päivittäistä työtä

Referenssi

Power Appsilla luotu takuutyösovellus säästää aikaa ja tuo tarkkuutta dokumentointiin

Bitmoren rakentama takuutyösovellus luotiin Rotatorin tarpeisiin Microsoft Power Appsilla, joka oli Rotatorille tuttu ympäristö jo entuudestaan. Mobiilisovellukseen koodattiin ainoastaan yrityksen liiketoiminnan kannalta olennaiset asiat, mikä tekee applikaatiosta erittäin käyttäjäystävällisen. 

Takuutyösovellus helpottaa Rotatorin päivittäistä toimintaa tarjoamalla ajantasaiset ja riittävät tiedot takuutyöilmoituksen tekemiseen. Moderni mobiilisovellus säästää käyttäjän aikaa ja kulkee näppärästi mukana työmaalta toiseen.

“Aikaisemmin takuutyöt päästiin kirjaamaan työmääräimelle vasta työn päätyttyä, yleensä toimipaikalla. Tällöin asiakas sai ainoastaan lyhyen kuvauksen tehdystä työstä ja havaitusta takuuviasta. Nykyään meillä on käytössämme Bitmoren takuutyösovellus, minkä ansiosta dokumentointi hoituu reaaliaikaisesti. Sovelluksen avulla voimme myös ottaa eri työvaiheista kuvia ja tarjota asiakkaalle entistä tarkempaa dokumentointia”, kertoo Pirkkalan kenttähuollossa työskentelevä Jari Alanen.

Bitmore tarjoaa kaikki IT-palvelut saman katon alta

Rotator on tyytyväinen tiiviiseen yhteistyöhön Bitmoren kanssa, joka kehittyy jatkuvasti uusien IT-hankkeiden myötä. Asiantunteva kumppani osaa ennakoida tarpeita ja tarjota oikeita ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseksi. Bitmore toimii Rotatorin luotettavana kumppanina huolehtimalla kokonaisvaltaisesti talon IT-palveluista.

“Yhteistyö Bitmoren kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa vahvana. Bitmore ymmärtää meidän liiketoimintamme tarpeet ja pystyvät auttamaan Microsoft 365 -palvelujen, IT-infrapalvelujen ja tietoturvan lisäksi liiketoimintamme digitalisaatiossa sekä tehostamisessa. Voin lämpimästi suositella Bitmorea myös muille heidän luotettavuuden ja ammattitaidon ansiosta”, Rotatorin Business Controller Marko Heikkilä kiittelee.

Lue koko asiakastarina täältä!

Suosittelija:

Bitmore ymmärtää meidän liiketoimintamme tarpeet ja pystyvät auttamaan Microsoft 365 -palvelujen, IT-infrapalvelujen ja tietoturvan lisäksi liiketoimintamme digitalisaatiossa sekä tehostamisessa. Voin lämpimästi suositella Bitmorea myös muille heidän luotettavuuden ja ammattitaidon ansiosta.

Marko Heikkilä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Bitmore Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Rotator Oy
Ajankohta: 2022 - 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Vesa Takkinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Bitmore kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Mobiilikehitys
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ketterät menetelmät
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Microsoft Power Apps
Microsoft Power Platform

Siirry yrityksen profiiliin Bitmore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bitmore - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Bitmore - Muita referenssejä

Bitmore - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia