Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Postin Prinetti loppuu

BloggausPrinetti API näki päivänvalon vuoden 2006 alkukeväästä ja toi jo kasvunsa aloittaneelle verkkokauppa-alalle mahdollisuuden integroida pakettikorttien tulostaminen helposti verkkokauppa-alustaan. Prinetin suosiota ei Posti varmaankaan osannut edes kuvitella, jonka takia viime vuosina Prinetin yksi tunnetuista piirteistä olikin hitaus – se oli tavallaan oman suosionsa uhri.

Muutama vuosi sitten Posti teki päätöksen lopettaa Prinetti toukokuun lopussa ja tuoda tilalle SmartShip -palvelun ja uuden palvelumallin ilmaisen Prinetin tilalle. SmartShip -palvelu toimii ilmaiseksi verkkosivuilta käytettäessä, mutta mikäli sen haluaa integroida verkkokauppaan, tulee siitä vielä maksettavaksi kuukausimaksu. SmartShip -toiminnallisuuden käyttöönotto vaatii kokonaan uuden integraation ja kaikkiin verkkokauppa-alustoihin ei ole vielä sitä saatavilla.

Pakettikauppa vaihtoehdoksi

SmartShipille ja Prinetille on tullut vaihtoehto markkinoille viime vuonna – Pakettikauppa. Pakettikauppa on nopeasti kasvava uudenlainen pakettienvälityspalvelu, jossa yhdistyy niin tekninen palvelualusta kuin edulliset lähetykset. Tarjoammekin Pakettikaupassa SmartShip -toiminnallisuudet ilmaiseksi kun käytössä on oma logistiikan sopimus.

Palveluvalikoimassamme on tällä hetkellä lähetykset kotimaahan (Posti, Matkahuolto ja DB Schenker) ja EU-alueelle (GLS) sekä uusia lisäpalveluita lähetyksiin, joita ei muut tarjoa – esimerkiksi palautusten tekeminen käyttäen Postin Helposti-koodia. Uusien lisäpalveluiden kehitys onkin ollut mahdollista, sillä olemme integroituneet suoraan logistiikkayhtiöiden järjestelmiin.

Helppo integraatio

Pakettikaupan integraatio vanhasta Prinetti -integraatiosta on helpoa, sillä Pakettikauppa on ns. Prinetti -yhteensopivuus. Pakettikaupan rajapinta on rakennettu Prinetin kanssa yhteensopivalla protokolla, jolloin helpoimmillaan pääsee pelkästään URLia vaihtamalla. Mm. Virtasen Moottori ja Hämeen Sanomat ovat muuttaneet olemassa olevan tilausjärjestelmänsä tukemaan Pakettikauppaa hyvin kevyellä ohjelmistoprojektilla olemassa olevasta Prinetti -integraatiosta.

Mutta usein ei tarvitse edes miettiä vanhan muuttamista, sillä Pakettikaupalla on laaja integraatio olemassa oleviin verkkokauppa-alustoihin. Pakettikauppa löytyy suoraan Suomen suosituimmista verkkokauppa-aluistoista. Tutustu laajaan kumppaniverkostoomme.

Asiantuntijat omistajina

Pakettikaupan omistaa neljä suomalaista yksityistä henkilöä, joilla on yhteensä yli 40 vuoden kokemus verkkokaupasta ja yli 15 vuoden kokemus logistiikasta. Kaksi Pakettikaupan omistajista ovat myös Checkout Finlandin perustajia ja entisiä omistajia.

Mikäli haluat tietää lisää Pakettikaupasta, ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

Pinterest
Pakettikauppa logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Pakettikauppa kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Omat tagit

Posti
kestävä ruuantuotanto
postipaketti

Siirry yrityksen profiiliin Pakettikauppa kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Pakettikauppa - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Pakettikauppa - Muita referenssejä

Pakettikauppa - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia