Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Posti Group Oyj toi itsensä entistä lähemmäksi asiakasta – OmaPosti-palvelu

ReferenssiOmaPosti-palvelussa Postin asiakkaan kirjeet, laskut ja paketit ovat kirjattuina yhteen paikkaan. Sovelluksella käyttäjä voi seurata lähetyksiään, maksaa laskut sekä vastaanottaa notifikaatioita niiden eräpäivistä.

Punoksen asiantuntijat Juhani Lammi ja Joonas Ahola olivat osana edistämässä Postin liiketoimintaa digitaalisten palveluiden uudistuksessa.

Juhani Lammi, Software Developer, Punos Mobile:

“OmaPosti on laaja kokonaisuus, johon kuuluu meidän kehittäjien lisäksi paljon muita ammattilaisia. Natiiviteknologioiden rooli korostuu, kun tarkoituksena on tehdä mahdollisimman tehokas ja pitkäikäinen sovellus. Kehittäjän näkökulmasta työkuvaan kuuluu auttaa asiakasta saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet sekä ymmärtää, mikä on yritykselle järkevää ja toisaalta asiakkaan asiakkaalle järkevää.”

Joonas Ahola, Software Developer, Punos Mobile:

“OmaPostin menestykseen kuuluu monta tekijää, joista tärkeimpinä ovat jatkuva ja selvä kommunikaatio monen tiimin välillä sekä kattava ja nopea testausprosessi. Kiitosta ansaitsee myös ketterä projektinhallinta sekä OmaPostin asiantunteva kehitystiimi.

Web-puolella minun on ollut ilo edesauttaa suorituskykyisen ja nykyaikaisen alustan jatkokehittämistä, jossa käyttäjä voi sulavasti kohdata OmaPostin palvelut.”

Asiakastyytyväisyys nousussa

OmaPostin julkaisemisen jälkeen ovat esimerkiksi sen arvostelut nousseet kohisten Google Play Store -sovelluskaupassa kahdesta tähdestä neljään. Nykyään Play Store:n arvostelut voivatkin nousta paljon nopeammin kuin ennen, sillä Google muutti algoritmiaan elokuussa 2019.

Posti osallistui kesäkuussa 2019 GrandOne 2019 suomalaisten digitaalisten median töiden kilpailuun. OmaPosti-sovellus menestyi: se valittiin kisan finaaleihin parhaan mobiilipalvelun kategoriassa.

Tulevaisuus

Posti jatkaa OmaPosti-palvelun kehitystä yhteistyössä Punos Mobilen kanssa. Kesäkuussa 2019 OmaPosti-palvelu korvasi kokonaan sitä edeltäneen NetPostin.

Kokeile OmaPostia!

Google Play Store / Apple App Store

Suosittelija:

Juhania voi kiittää hänen ohjelmointitaitojensa lisäksi yhteistyökyvystä. Suurissa IT-projekteissa on tyypillisesti paljon erilaisia persoonia erinäisistä taustoista ja Juhani on osoittanut olevansa yhteistyökykyinen sekä toimivansa aina ratkaisukeskeisesti. Juhani osaa ajatella projektia sekä käyttäjän että Postin näkökulmasta. Tiimin uusi tulokas Joonas puolestaan on pärjännyt projektissa mallikkaasti ja saanut nopeasti kiinni oleellisesta.

Sannamaria Ojanperä, Product Owner, Posti

Pinterest
Referenssin infoboxi
Punos Mobile Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Posti Group Oyj
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Hannu Alakangas

Lisätietoja

Yritysprofiili Punos Mobile kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Markkinointi
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Google
Android
Java

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Kotlin
JIRA Service Desk
scrum
OmaPosti

Siirry yrityksen profiiliin Punos Mobile kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Punos Mobile - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Punos Mobile - Muita referenssejä

Punos Mobile - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia