Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Porvoon koulutoimessa on viety identiteetin hallintajärjestelmä uudelle tasolle

Referenssi

Porvoon kaupungin koulutuspalvelu on ollut Ruutuvihko-palvelun uranuurtaja monellakin tapaa. Noin viisi vuotta sitten Porvoossa otettiin ensimmäisenä Suomessa Ruutuvihko-järjestelmä käyttöön, jolloin Primus-tietokannasta tehtiin käyttäjä- ja ryhmäobjekteja. Järjestelmän räätälöinti toimivaksi kokonaisuudeksi on vaatinut monia muokkauksia ja rohkeita kokeiluja. Nykyisin käytössä on kaikki Ruutuvihon erilaiset moduulit, joista osa ainutlaatuisia, kuten ruokahävikin pienentämistä edistävä toiminto.

”Ruutuvihko-palvelu on meillä käytössä sekä Porvoon suomenkielisessä että ruotsinkielisessä koulutustoiminnassa. Palvelun ansiosta kaikilla oppilailla ja opettajilla on aina ajantasaiset O365-tunnukset. Järjestelmä tuo oppilasryhmät Wilmasta automaattisesti ja tarjoaa oppilaille ja opettajille mahdollisuuden sähköisen oppimisympäristön hyödyntämiseen.

Opiskelutapojen muutos on vaatinut myös koulutoiminnan jatkuvaa muuttumista. Meillä Porvoossa opettajat luovat tiimejä Teamsissä ja toimittavat oppilaille tehtäväpohjia sekä tiedostoja sähköisissä oppimisympäristöissä, ja oppilaat puolestaan palauttavat opettajille tekemänsä tehtävät samalla tavalla.

Ruutuvihko mahdollistaa monia asioita, mutta loppukäyttäjille sen sujuva toiminta ei näy käytännössä mitenkään. Kaksikielinen organisaatiomme on suuri, oppilaita on tuhansia ja opettajia useita satoja. On tärkeää, että IDM-järjestelmä eli identiteetin hallintajärjestelmä huolehtii automaattisesti kaikista tunnuksista ja sekä tiedon synkronoinnista.

Merkittävin etu on luonnollisestikin ajansäästö, kun tiedot siirtyvät automaattisesti kaikkiin käytössä oleviin järjestelmiin. Toinen hyöty on käyttäjäystävällisyys. Ruutuvihko mahdollistaa sen, että opettajien on helppo toimia omassa työssään. On tärkeää, että opettajien tai oppilaiden ei tarvitse miettiä sellaisia asioita, jotka eivät kuulu omaan osaamiseen.

Yhteistyö Enterin kanssa on sujunut kaikkien vuosien aikana erinomaisesti. Koska olemme olleet Ruutuvihko-palvelun ensimmäinen käyttäjäorganisaatio, meillä on ollut matkan varrella monenlaisia kysymyksiä, joihin on pitänyt löytää ratkaisu. Järjestelmää onkin kehitetty paljon vuosien varrella.

Enterissä on aina huolehdittu asioistamme ratkaisukeskeisellä ja palvelevalla asenteella. Yhteydenpito on mielestäni sujuvaa, ja saamme aina asiantuntijan avuksemme, kun tilanne sitä vaatii. Automaattinen identiteetin hallintajärjestelmä kaikkine toimintoineen mahdollistaa keskittymiseen työntekoon.”

– Olli Aho, kiertävä tietotekniikka- ja mediaopettaja

Porvoon suomenkieliset koulutuspalvelut

Suosittelija:

Olli Aho

Pinterest
Referenssin infoboxi
Enter SystemSolutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Porvoon kaupunki
Toimittajan
yhteyshenkilö:
jarkko.lehti@enter.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Enter SystemSolutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Käyttäjähallinta
Master Data MDM
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto
Koulutusala

Teknologia

Azure
Microsoft
Windows

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Ruutuvihko
Opetus
Porvoo

Siirry yrityksen profiiliin Enter SystemSolutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Enter SystemSolutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Enter SystemSolutions - Muita referenssejä

Enter SystemSolutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia