Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Porin Ässät: asiakaskeskeinen CRM myynnin tehostamiseen

ReferenssiPorin Ässät on Lime CRM:n avulla vahvistanut tiedolla johtamistaan, syventänyt osastojen välistä yhteistyötä ja varmistanut tiedon nopean jakamisen sekä prosessien sujuvuuden.

”Limen lämminhenkisyys ja jatkuva kehityksenhalu näkyi selkeästi jo projektin alkuvaiheessa, sillä tarvekartoitus ja järjestelmän toteutus tehtiin erittäin huolellisesti Ässien tiimiä kuunnellen.” - Niklas Ikonen, liiketoimintajohtaja

Tarve: Yhteinen ja integroitava tietokeskus

Porin Ässät, Suomen jääkiekkokenttien tunnettu nimi, havaitsi haasteita liiketoimintaprosesseissaan ja halusi lähteä ratkomaan niitä uuden CRM-järjestelmän avulla. Ennen uuden CRM:n käyttöönottoa tieto oli hajallaan eri osastojen käyttämissä järjestelmissä, jolloin sujuva yhteistyö oli hankalaa. Tieto haluttiin läpinäkyvästi kaikkien ulottuville, jotta työtehtävien suorittaminen ja siihen tarvittava tieto ei olisi henkilöriippuvaista.

Yksi keskeisimmistä tavoitteista oli prosessien tehostaminen ja tiedolla johtamisen mahdollistaminen. Organisaatio halusi löytää ratkaisun, joka tarjoaisi kokonaisvaltaisen ja heidän tarpeisiin soveltuvan CRM-järjestelmän, jolloin Lime valikoitui heille sopivimmaksi. Lisäksi integroitavuus muihin järjestelmiin oli tärkeä tekijä, jotta Lime voisi toimia osana Ässien laajempaa digitaalista ekosysteemiä.

Ratkaisu: urheiluseuran asiakaskeskeinen CRM

Limen toimialakokemus useiden muiden jääkiekkojoukkueiden CRM-toimittajana tarkoitti jo valmiiksi pitkälle kehitettyä urheiluseurojen CRM-ratkaisua ja jatkuvaa kehitystyötä alalla, joka antoi luottamusta pitkäaikaisesta kumppanuudesta. Porin Ässille tehtiin lisäksi muokkauksia huolellisen tarvekartoituksen pohjalta, jotta lopputulos olisi heille täydellisesti sopiva CRM.

Porin Ässät käyttävät Lime CRM:ää pääsääntöisesti kahdella eri osastolla:

Myyntiorganisaatio: yritysmyynti varastoi asiakastietoja ja seuraa myyntiputkea tiiviisti CRM:ssä. Lisäksi yhteistyö- ja sponsorisopimuksia seurataan, jotta asiakas saa varmasti hyödynnettyä sovitun paketin sisällön ja sopimuksen uusinta tehdään ajoissa.

Asiakaspalveluorganisaatio: kuluttajien tuote-, lipun- ja kausikorttimyyntiin sekä ravintolapalveluiden myyntiin kuuluvaa kommunikaatiota tuetaan Limen tiketöintiratkaisulla. Asiakaspalvelulle on myös elintärkeää, että tiedon keräämisellä voidaan kehittää asiakastuntemusta ja tehdä sen mukaista asiakassegmentointia.

”Lime CRM:llä haemme enemmän tehoa: myynnille jää enemmän aikaa myydä ja asiakaspalvelulle jää enemmän aikaa ratkaista asiakkaiden ongelmia.” - Niklas Ikonen, liiketoimintajohtaja

Tulos: Vahva tiedolla johtaminen

Porin Ässät on Lime CRM:n avulla saanut arvokasta dataa, joka mahdollistaa toiminnan paremman seurannan ja tehokkaamman mittauksen. He voivat nyt mitata asiakaspalvelun tehokkuutta vastausaikojen ja asiakastyytyväisyyden avulla sekä seurata kumppanimyyntiä ja aktiviteettitasoja reaaliaikaisesti. Lisäksi Lime CRM tehostaa osastojen välistä yhteistyötä, varmistaen tiedon nopean jakamisen ja prosessien sujuvuuden.

Tiedolla johtaminen on noussut keskeiseksi osaksi Ässien liiketoimintaa. Prosessimaisuus tiedonhallinnassa takaa, että päätökset perustuvat luotettavaan dataan, mikä edistää tehokkaampaa työskentelyä ja vapauttaa enemmän aikaa varsinaiseen työhön myynnissä ja asiakaspalvelussa.

Porin Ässät

Porin Ässät on Liigassa pelaava tunnettu suomalainen jääkiekkojoukkue, jolla on rikas ja menestyksekäs historia lajin paris

Suosittelija:

”Lime CRM:llä haemme enemmän tehoa: myynnille jää enemmän aikaa myydä ja asiakaspalvelulle jää enemmän aikaa ratkaista asiakkaiden ongelmia.”

Niklas Ikonen, liiketoimintajohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Lime Technologies Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Porin Ässät

Lisätietoja

Yritysprofiili Lime Technologies kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Siirry yrityksen profiiliin Lime Technologies kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lime Technologies - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lime Technologies - Muita referenssejä

Lime Technologies - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia