Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ponssen tuotekehityksen kumppani

Referenssi

Olemme auttaneet Ponssea rakentamaan kumppaniverkoston sekä käynnistämään useita uusia kehitysprojekteja.

Ponsse Oyj on yksi maailman suurimmista tavaralajimenetelmään perustuvien metsäkoneiden valmistajista. Koneyrittäjän unelmasta kansainväliseksi vientiyritykseksi kasvaneen perheyhtiön juuret ovat syvällä suomalaisella maaseudulla. Yritys sijaitsee edelleen samalla paikalla Vieremällä kuin perustamisvuonnaan 1970. Ponsse toimii noin 40 eri maan puunkorjuumarkkinoilla ja lähes 80 prosenttia yhtiön liikevaihdosta tulee viennistä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli noin 640 miljoonaa euroa.

Ponsse on tunnettu innovatiivisesta tuotekehityksestään, joka on palkittu mm. kansainvälisellä Red Dot -muotoilupalkinnolla. Suomessa Ponsse on valittu maineikkaimmaksi yritykseksi, jättäen taakseen Koneen ja Supercellin kaltaisia yrityksiä.

Yhteistyömme

Kumppanuutemme aikana olemme tukeneet Ponssen tuotekehitystä seuraavilla toimeksiannoilla:

  • Tuotekehityksen vision strategiatyöpajojen suunnittelu ja fasilitointi
  • Ponssen innovatiivisia yhteistyökumppanuuksia koordinoivan Ponsse Innovation Lab -kumppaniohjelman suunnittelu, rakentaminen ja hallinta
  • Yhteiskehitystyöpajat tuotekehitystä ohjaavien haasteiden tunnistamiseksi ja priorisoimiseksi
  • Kumppanien kartoittaminen ja ratkaisujen yhteiskehittäminen haastekilpailuja hyödyntäen (ratkaisuja esim. Ponsse manageriin, kuljettajien hyvinvointiin ja koulutukseen sekä tuotteiden teknisiin ominaisuuksiin liittyen)
  • Sisäisten haastekilpailujen järjestäminen henkilöstön osallistamiseksi kehitys- ja innovaatiotoimintaan

Yhteistyömme tulokset

Yhteistyömme tuloksena on syntynyt useita uusia kokeiluja ja kumppanuuksia tuotekehityksen tavoitteita ja haasteita tukien.

Ponsse Innovation Labin osana on rakennettu Ponssen kehitystoimintaa johdonmukaistava haaste-roadmap sekä aktivoitu laaja verkosto kiinnostuneita toimittajia (yli 50 jäsenyritystä). Yhteistyötä mahdollisten toimittajien kanssa on kokeiltu viiden haastekilpailun ja niitä seuranneiden kokeiluprojektien muodossa. Lisäksi kymmeniä henkilökunnan edustajia on osallistunut uusien ratkaisuiden innovointiin kahdessa sisäisessä haastekilpailuissa ja fasilitoimissamme työpajoissa, mikä on edesauttanut osaamisten törmäyttämistä ja uudenlaisten työtapojen omaksumista. Yhden sisäisen yhteiskehitystyöpajasarjan tuloksena syntyi kuusi keksintöilmoitusta.

Suosittelija:

“Industryhack on ollut kumppanimme pian viisi vuotta. He ovat auttaneet meitä rakentamaan kumppaniverkostoa sekä käynnistämään tärkeitä kehitysprojekteja sujuvasti yhdessä uusien kumppanien kanssa.”

Juha Inberg, Teknologia- ja tuotekehitysjohtaja, Ponsse Oyj

Pinterest
Referenssin infoboxi
Industryhack logo

Tiedot

Tilaaja: Ponsse Oyj
Ajankohta: 2018 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Industryhack kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Omat tagit

kumppaniohjelma

Siirry yrityksen profiiliin Industryhack kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Industryhack - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Industryhack - Muita referenssejä

Industryhack - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia