Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Polycon asiakasportaali

Referenssi Suunnittelimme ja toteutimme ohjelmistotalo Polyconille asiakasportaalin asiakaskohtaisesti räätälöitynä WordPress-palveluna. 

Asiakasportaali 

Palvelu on tarkoitettu Polyconin asiakkaille jotka käyttävät heidän Effector -palveluansa. Asiakasportaalista löytyy käyttöohjeita, keskustelualue, tiedotteet, tuote-esittelyt, sekä tapahtumiin kuten webinaareihin ja käyttäjäpäiviin liittyviä materiaaleja ja kuvia. 

Suunnittelu 

Otimme Effector-palvelun oikeat käyttäjät mukaan suunnitteluprosessiin varhaisessa vaiheessa työpajan kautta. Koska toteutusprojekti haluttiin pitää kevyenä, lähestyttiin asiaa hyödyntämällä WordPressin lisäosaa. Tämän päälle luotiin käyttöliittymän ulkoasu noudattaen Polyconin brändiä ja yritysilmettä. Tarpeelliset lisätoiminnot räätälöitiin asiakaskohtaisesti. 

Etusivulle on nostettu tärkeät artikkelit ja uutiset, sekä uusimmat foorumin aiheet. Erityyppisille sisältönostoille on omat tyylinsä. Omasta profiilista voi helposti löytää omat topicit, ja suosikkeja pystyy tallentamaan. Käyttöliittymään on luotu mahdollisuuksia suodattaa sisältöä valittujen kategorisointien mukaisesti, ja mm. tukitiketit on värikoodattu ja kategorisoitu jotta ne olisi helppo löytyää myös hakutoiminnolla.

Toteutus 

Polyconin asiakasportaali on toteutettu käyttäen WordPress-sisällönhallintajärjestelmää. Teema on asiakaskohtaisesti räätälöity lapsiteema, jonka pohjalla on Sohovan oma, sisäisesti kehitetty WP-teema. Sivut alustetaan PHP-templaatissa. Suurin osa sivuista myös renderöidään PHP:lla, mutta osa , kuten versiotiedotteet ja tukitiketit, toistetaan Reactilla. Tukitikettejä voi suodattaa otsikon, päivämäärän, tilan ja tuotelinjan mukaan.  

Palvelu on integroitu, ja rajapinnat on suunniteltu yhdessä asiakkaan kanssa. Sisältöjä haetaan ja muokataan Effector-palvelun kautta. Keskustelufoorumin toteutuksen pohjalla on WordPress-lisäosa, jonka oletusteemaa on räätälöity asiakaskohtaisesti. Lisäksi teknisessä toteutuksessa on tehty tiettyjä Sohovan käytäntöjen mukaisia parannuksia mm. tietoturvaan. 

Pinterest
Referenssin infoboxi
Agenda Digital logo

Tiedot

Tilaaja: Polycon Oy
Ajankohta: 2021 - 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
anssi.kokkonen@sohova.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Agenda Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Käyttäjähallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

Open source
React
PHP
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Agenda Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Agenda Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Agenda Digital - Muita referenssejä

Agenda Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia