Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

POINTR varmistaa investoinnit Vietnamissa ja tukee IBC SOLARia puhtaan energian tuottamisessa, jota käytetään puhtaan juomaveden tuottamiseen miljoonille

ReferenssiIlman koronapandemiaakin IBC SOLAR Energy LLC hanke olisi ollut vaikea toteuttaa.

Sijoittajan tavoitteena oli tarjota puhdasta energiaa puhtaan veden tuottamiseen 1,5 miljoonalle ihmiselle. IBC SOLAR Energy LLC:n tehtäväksi annettiin tämän energian toimittaminen Hanoin lähellä sijaitsevaan jokiveden käsittelylaitokseen. Joulukuusta 2020 lähtien aurinkokattolaitos, jonka kokonaispinta-ala on yli 20 000 neliömetriä, on edistänyt tätä tavoitetta 2,7 megawatin asennetulla kapasiteetilla. Coronavirus-pandemia asetti kuitenkin hankkeen johtokunnalle suuria haasteita ennen kuin suunnitelma oli saatu valmiiksi.

IBC SOLAR Energy LLC vastaa IBC SOLAR -konsernissa kansainvälisestä hanketoiminnasta - suunnittelusta rakentamiseen ja laitoksen aktivointiin.

Harald Bultmann, joka vastaa yrityksen kaupallisesta sopimushallinnasta, havainnollistaa projektin haasteita ja sitä, miten POINTR Remote Collaboration Tool -työkalun avulla toteutettu teollinen videopuhelinyhteys auttoi niiden voittamisessa: "Hanke oli jo kaupallisen rakenteen ja mukana olleiden yritysten verkoston vuoksi melko monimutkainen. Tehtävämme oli suunnitella ja asentaa laitos yhteistyössä paikallisen kumppanin kanssa. Sopimus näistä palveluista allekirjoitettiin vuoden 2019 lopussa. Sähkönsyöttölinja oli joka tapauksessa asennettava vuoden 2020 aikana."

EPC-urakoitsija Eric Herrmann muistelee: "Toteutus alkoi viime vuoden alussa paikan päällä pidetyllä aloituskokouksella ja suunnittelukonferenssilla, joka sujui aluksi suunnitelmien mukaisesti. Pääkomponenttien toimitus oli tulossa pian. Sitten tuli Corona! Ja sen myötä toimitus pysähtyi kokonaan. Tuolloin vedenkäsittelylaitos oli jo toiminnassa ja siten ehdottoman järjestelmärelevantti Suur-Hanoissa. Pandemian tämän vaiheen aikana Vietnamin osapuolet olivat ymmärrettävästi varovaisia ja asettivat turvallisen vesihuollon kaiken muun edelle. Tämän seurauksena tehdas suljettiin, eikä ulkopuolisia työntekijöitä päästetty enää tiloihin, ja työntekijät asetettiin yrityksen karanteeniin. Elokuun alussa toimitukset aloitettiin uudelleen, jolloin pystyimme jälleen osallistumaan hankkeen toteuttamiseen. Matkustusrajoitusten vuoksi ei ollut edelleenkään mahdollista valvoa asennusta paikan päällä eurooppalaisten asiantuntijoidemme kanssa. Lisäksi paikan päällä toimiva kumppanimme ei vielä tuntenut järjestelmämme komponentteja, mikä sai jo saksalaisen loppuasiakkaan huolestumaan laadusta. Koska paitsi sopimuksen noudattaminen myös kestävä suhde asiakkaaseen ovat meille ratkaisevan tärkeitä, päätimme tässä vaiheessa luottaa etäpalveluun ja POINTR:ään."

POINTR-yhteistyösovellus varmistaa alan etähuollon

   Välittömästi käyttökelpoinen

   Suoraviivainen

   Taattu toimivuus kaikissa tavanomaisissa älylaitteissa

   Erittäin korkea toiminnallisuus

   Maksuton loppuasiakkaille

"Meidän oli löydettävä etävalvontaan vaihtoehto, jonka avulla voimme kompensoida sen, että emme ole paikalla. Vaihtoehto, joka takaisi oikean asennuksen myös ilman henkilökohtaista valvontaa paikan päällä ja joka säilyttäisi tavoittelemamme korkean laadun", Herrmann selittää päätöstä valita POINTR, joka "helpotti asiakkaitamme välittömästi". Etenkin siksi, että emme vain kohauttaneet olkapäitämme, vaan reagoimme välittömästi olemassa oleviin vaikeuksiin. Päätöksemme käyttää teollista videopuhelinliikennettä on ehdottomasti osoittautunut oikeaksi tässä hankkeessa."

POINTR Collaboration Tools -yhteistyökalujen, etäpalvelun ja paikallisen rakennuspäällikön tuella hanke saatiin päätökseen laadukkaasti ja aikataulussa!

"POINTR:n toiminnallisuus ylittää perinteiset messenger-ohjelmat, joita olimme aiemmin käyttäneet etävalvontaan - huolimatta valtavasta tietoturvasta", Herrmann huomauttaa. "Silti käytimme vain ohjelmiston perusominaisuuksia nykyisillä päätelaitteillamme, kuten älypuhelimilla ja kannettavilla tietokoneilla, koska projektin aikapaine oli valtava. Kyseessä on erittäin laaja alue tämän hankkeen osalta, ja näin ollen yhteinen näkymä oli meille suurimpia lisäarvoja". Molemmat osapuolet voivat tarkastella samaa skenaariota omilla laitteillaan ilman viiveitä. "Se, että he pystyivät jäädyttämään ja muokkaamaan näyttöä, oli erittäin arvokasta ja helpotti paljon teknisiä valvojiamme, jotka sijaitsivat yli 8500 kilometrin päässä frangialaisessa Bad Staffelsteinin kaupungissa."

POINTR:n kannattavuus kävi ilmi varsin nopeasti.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Delta Cygni Labs Oy logo

Tiedot

Tilaaja: IBC SOLAR Energy LLC
Ajankohta: 2020 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Harald Bultmann

Lisätietoja

Yritysprofiili Delta Cygni Labs kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Lisätty todellisuus ja VR
Tietoturva

Toimialakokemus

Kiinteistöala
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

aurinkoenergia
aurinkovoimala
uusiutuva energia

Siirry yrityksen profiiliin Delta Cygni Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Delta Cygni Labs - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Delta Cygni Labs - Muita referenssejä

Delta Cygni Labs - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia