Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Pohteita liittyen tehokkaaseen ja vieläkin turvallisempaan etätyöhön koronaviruspandemian muuttamassa maailmassa

BloggausJulkisuudessa on näkynyt keskustelua, että josko jo lopetettaisiin koronaviruspandemiasta puhuminen ja keskityttäisiin täysillä liiketoimintojen eteenpäin viemiseen. Olen pitkälti samaa mieltä, mutta otan kuitenkin vielä koronapandemian esille, koska se on aiheuttanut ison muutoksen etenkin toimistotyöntekijöiden työskentelytapoihin etätyön lisääntyessä.

Riihisoftin päätelaitehallintapalvelu Riihi DMA (Riihi Device Management from Azure) yhdistettynä Microsoftin ekosysteemiin on ratkaisu tehokkaaseen paikkariippumattomaan päätelaitetyöskentelyyn.

Päätelaitteiden ei tarvitse kulkea laitetoimittajalta työpaikalle IT-tuen käsiteltäväksi, joka tuo yrityksiin ison tuottavuusnousun ja samalla merkittävät kustannussäästöt. Päätelaite voidaan toimittaa suoraan työntekijälle kotitoimistolle tai työpisteeseen. Riihi DMA palvelulla ja Windows Autopilot toiminnolla työntekijä pystyy ottamaan uuden Windows 10 työaseman käyttöön ilman IT-tuen avustusta. Tällä toimintamallilla vältytään myös turhilta kontakteilta, jolla suojataan kumppaniemme kiireisiä huippuasiantuntijoita sekä päätelaitteiden vastaanottajia viruksille altistumisilta. Käyttöönoton jälkeen Riihisoftin Riihicloud tiimi pitää huolen siitä, että työasema pysyy automaattisesti ajan tasalla uusimpien ohjelmistoversioiden ja asetusten osalta ”kehdosta hautaan”.

Riihi DMA päätelaitehallinnan piiriin lisätään lähes poikkeuksetta myös Android-, macOS- ja iOS- päätelaitteet, joiden hallintaan tarjoamme perustoiminnallisuudet. Näillä toiminnallisuuksilla kaikki päätelaitteet saadaan tietoturvallisesti seurantaan saman palvelun alle.

Riihi DMA palvelun myötä yritysten – niin kumppaniemme kuin loppukäyttäjäorganisaatioiden – IT-henkilöstö voi keskittyä tuottavamman työn tekemiseen, kun päätelaitteiden hallinta on siirretty automaattiseksi pilvipalveluksi riihisoftilaisten osaaviin käsiin valvottavaksi, ylläpidettäväksi ja jatkokehitettäväksi. Avaimet käteen -tyyppinen päätelaitehallintapalvelumme mahdollistaa myös yritysten liiketoiminnan kasvattamisen ilman uusien IT-henkilöiden palkkaamista.

Lisätietoa palvelustamme https://www.riihisoft.fi/palvelut/paatelaitehallinta/.

5.6.2020

CEO Jouko Kukko

Pinterest
Riihisoft Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Riihisoft kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Riihisoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Riihisoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Riihisoft - Muita referenssejä

Riihisoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia