logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Pohjolan Voima digitalisoituu yhdessä Affecton kanssa

Referenssi

Vuosien pitkä yhteistyö ja kymmenet toteutetut projektit ovat synnyttäneet Pohjolan Voiman ja Affecton välille intensiivisen luottamussuhteen, joka todentuu tänä päivänä tiiviinä strategisena kumppanuutena. Affecton kanssa PVO on kasvanut automaation ja standardoinnin osalta yhdeksi Suomen edistyksellisimmistä energiayhtiöistä.

Luottamus on yhteistyömme ydin. Vuosien mittaa se on vahvistunut onnistuneiden projektien ja Affecton raudanlujan ammattitaidon myötä.Nykyään olemme keskusteluyhteydessä viikoittain. Affecto tuo meille kehitysehdotuksia ja IT-alan lähitulevaisuuden näkymiä, joiden mahdollisuuksia meille punnitsemme yhteisesti. Juuri äskettäin kävimme esimerkiksi keskustelua robotiikan hyödyntämisestä osana talouden ennuste- ja suunnittelujärjestelmäämme, Pohjolan Voiman talousjohtaja Minna Korkeaoja kertoo.

Kumppanuuden kautta Pohjolan Voima saa koko IT-talon monipuolisen osaamisen käyttöönsä. Oppeja jaetaan puolin ja toisin. Vaikka palkkaisimme oman asiantuntijan kehittämään käytössämme olevia järjestelmiä, ei hänen tietämyksensä silti vastaisi kaikkea sitä osaamista, mitä Affectolta saamme. Yhden henkilötyövuoden aikana käytössämme on Affectolla keskimäärin 15 eri alan asiantuntijaa jäjestelmäarkkitehdistä palvelumuotoilijaan, tietohallintopäällikkö Pekka Törmänen sanoo.

Kumuloituvan osaamisen kautta yhteistyön arvo on vuosien saatossa vain kasvanut. Olemme tehneet tätä työtä alusta alkaen lähes samalla porukalla. Affecton tiimille on tässä ajassa ehtinyt kertymään vahva osaaminen toimialaltamme, mistä on mittaamattoman arvokas hyöty meille tulevaisuuden kehitystarpeita ajatellen, Pohjolan Voiman business partner Marita Peltokoski täydentää.

"Olemme aidosti ylpeitä siitä, että meillä on Affecton kaltainen maailmanluokan EDW-osaaja kumppanina. Heillä on halu auttaa meitä kehittymään aivan uudelle tasolle digitalisuudessa - Minna Korkeaoja, Pohjolan Voima"

Pinterest
Referenssin infoboxi
Affecto

Tiedot

Tilaaja: Pohjolan Voima

Lisätietoja

Affecto:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Affecto kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Affecto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Affecto - Muita referenssejä

Affecto - Muita bloggauksia

Siirry Affecto kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Oliko S-Pankin rallivideo kopioitu Vincitiltä? Ex-markkinointijohtaja osoitti videoiden yhtäläisyydet, S-Pankki kiistää plagioinnin
Anthony Gyursanszky Codenton uudeksi toimitusjohtajaksi - yrityksen tulevaisuudesta päättää koko työyhteisö
Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia