Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pohjoismainen unelmapari: Eficode ja Praqma yhdistävät voimansa

BloggausMaanantaina 20. toukokuuta julkistettiin, että Eficode, pohjoismainen kovan luokan DevOps-toimija, on ostanut Praqman, johtavan skandinaavisen DevOps-konsultointiyrityksen. Praqma toimii Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa.

Tämä muutos tuo yhteen kaksi pohjoismaista yritystä, jotka muokkaavat DevOps-toimintaa Euroopassa. Nyt yritykset ovat valmiita muuttamaan ohjelmistomaailmaa yhdessä. Yritystä vauhdittavat yhteistyöhaluinen ja tulevaisuuteen suuntaava asenne, joka on tehnyt DevOpsista menestyneen ohjelmistokehitysmenetelmän viime vuosikymmenen aikana.

Eficode ja Praqma työllistävät yhteensä lähes 300 ammattilaista jotka ovat valmiita palvelemaan asiakkaita kaikkialla Pohjoismaissa ja Euroopassa entistä suuremman yhteisön turvin. Tämä ohjelmistojen ongelmanratkaisijoiden yhteisö on valmis tekemään yhdessä töitä muokatakseen tulevaisuuden ohjelmistokehitystä.

Yhdistymisen myötä Eficode laajentaa toimintaansa yhteen uuteen maahan (Norja), ja Praqma kolmeen: Suomeen, Alankomaihin ja Saksaan. Eficode ja Praqma toimivat siis nyt Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Alankomaissa ja Saksassa.

Pohjoismainen unelmapari

"Kun perustimme Praqman, halusimme yrityksen saavan aikaan muutosta ohjelmistomaailmassa. Eficoden ja Praqman yhdistäessä voimansa tänään, uskon, että voimme yhdessä saada aikaan entistä suuremman vaikutuksen, ja odotan innolla tätä uutta seikkailua", sanoo Praqman toimitusjohtaja Leif Sørensen.

Praqman ja Eficoden DevOps-asiantuntemus tekevät niiden yrityskulttuureista ​​samankaltaisia. Molemmat yritykset arvostavat itsenäistä ajattelua, vapautta työskentelytavoissa, ideoiden jakamista ja rehellisyyttä. Nämä eivät ole vain DevOpsin keskeisiä arvoja, vaan myös pohjoismaisia ​​arvoja.

”Olemme aina kutsuneet itseämme pohjoismaisiksi, mutta todellisuudessa yksi maa on puuttunut. Nyt Eficode voi sanoa, että olemme todella pohjoismaisia. Eficode on vahvistunut melkein 50 asiantuntijalla, ja toimistomme Tanskassa ja Ruotsissa ovat lujittuneet tämän muutoksen myötä”, kommentoi Eficoden DevOpsin johtaja Heikki Hämäläinen.

Eficoden ja Praqman lähestymistapa DevOpsiin

DevOps on ohjelmistokehitysmenetelmä, joka hyödyntää Agilen parhaita puolia luomalla kulttuurin, jonka avulla kehittäjät ja operatiiviset tiimit työskentelevät yhdessä harmonisesti. DevOps liittyy läheisesti myös toistuvien prosessien automatisointiin, joka on yhdistettävä kulttuurimuutokseen, jotta DevOpsista saataisiin täysi hyöty. Virtualisointi ja pilvilaskenta ovat myös DevOpsin keskeisiä osa-alueita.

”DevOps on muuttamassa ohjelmistokehityksen liiketoimintaympäristöä parempaan suuntaan. Nyt Eficode ja Praqma vievät eteenpäin DevOpsin potentiaalia palvelemalla yhä useampia yrityksiä, jotka haluavat tehdä ohjelmistojaan ​​paljon tehokkaammin, Hämäläinen lisää.

Kansainvälistyminen kovassa vauhdissa

Eficode sai Bocapin pääomasijoitusrahastosta kuuden miljoonan euron sijoituksen keväällä 2018, minkä tarkoituksena oli edistää yrityksen DevOps-tarjonnan kansainvälistymistä Euroopassa.

”Avasimme viime vuonna kaksi Eficode-toimistoa: yhden Amsterdamissa ja toisen Münchenissä. Tänään julkistettu tieto Eficoden ja Praqman voimien yhdistymisestä ja matkan jatkamisesta yhdessä eteenpäin on suuri askel ohjelmistotuotannolle Euroopassa”, kommentoi Eficoden toimitusjohtaja Risto Virkkala.

Bocapin sijoitus on johtanut myös Eficode ROOT -alustan tutkimus- ja kehitystyöhön. Eficode ROOT on Eficoden automatisoitu ohjelmistojen tuotantolinja. Se on ohjelmistokehittäjien käytössä eri yrityksissä, kuten OP-pankissa Suomessa. Tutkimus- ja kehitystyön tavoitteena on ollut antaa Eficode ROOT -asiakkaille entistä parempi näkyvyys ja reaaliaikaisia ​​mittareita ohjelmistotuotantoprosessiin, jotka ovat tällä hetkellä alan trendejä.

Yhteystiedot


Risto Virkkala, CEO of Eficode, risto.virkkala@eficode.com, +358 40 501 8434
Heikki Hämäläinen, Head of DevOps, heikki.hamalainen@eficode.com, +358 40 766 2610
Leif Sørensen, CEO of Praqma, les@praqma.net, +45 22 93 69 00

Tietoa Eficodesta ja Praqmasta

Eficode (www.eficode.com) on DevOps-, ohjelmisto-, automaatio- ja design-yritys, jolla on toimistot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Alankomaissa ja Saksassa. Eficode rakentaa ohjelmistokehityksen ja digitaalisten palveluiden tulevaisuutta 250 ammattilaisen voimin. Eficode on vuodesta 2005 alkaen konsultoinut asiakkaitaan parempien ohjelmistojen kehittämisessä. Yritys on DevOps-menetelmän edelläkävijä Euroopassa.

Praqma (www.praqma.com) edustaa IT-konsultaation toisenlaista osa-aluetta. Yritys on erikoistunut DevOpsiin ja jatkuvaan toimitukseen (Continuous Delivery), ja sen tavoitteena on ohjelmistokehityksen maailman muuttaminen tiedon jakamisen ja vahvojen yhteisöjen rakentamisen avulla. Praqma sai alkunsa Tanskassa 11 vuotta sitten, ja laajeni myöhemmin Ruotsiin ja Norjaan.
Pinterest
Eficode Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Eficode kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Eficode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Eficode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Eficode - Muita referenssejä

Eficode - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia