Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pohjois-Suomen Energiatieto

ReferenssiToteutimme PSET:n visuaalisen ilmeen ja WordPress-verkkosivuston.

Pohjois-Suomen Energiatieto Oy

PSET eli Pohjois-Suomen Energiatieto Oy on valtakunnallinen energia-alan ICT-asiantuntija yritys, joka tuottaa palveluita omistajayhtiöilleen ja muille asiakkailleen. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat eri toimialoille, kuten energian, veden ja lämmöntuotannon aloille suunnatut pääkäyttäjä-, mittaus- ja asiakastietopalvelut. 

Työnantajamielikuvan kehittämistä

PSET strategian uudistamisen myötä yrityksen näkyvyyttä ja työnantajamielikuvaa haluttiin lähteä tietoisesti kehittämään. Uudistuksen aikana ajankohtaiseksi tulee luoda yritykselle uudet, tiiviit ja informatiiviset kotisivut ja parantaa yritys- ja työnantajamielikuvaa kertomalla avoimesti ja aktiivisesti yrityksen toiminnasta. 

Sivuston rakentamisen myötä haluttiin myös päivittää yrityksen ilmettä tähän päivään historiaa unohtamatta. Yritysilmeen ja sivuston valmistumisen myötä yrityksestä ryhdytään jakamaan tietoa ja rakentamaan positiivista kuvaa PSET:n toiminnasta sosiaalisessa mediassa.  

Informatiivinen WordPress-sivusto

Graafinen suunnittelijamme päivitti yrityksen värimaailmaa ja logon vastaamaan enemmän tätä päivää. Päivitetyn ilmeen pohjalta loimme PSET:lle yritysilmeen mukaiset Word- ja PowerPoint-pohjat. Yritysilmeen mukaan toteutetut pohjat esityksille ja asiakirjoille ovat omiaan parantamaan yritysmielikuvaa. 

Suunnittelimme ja toteutimme PSET:lle WordPress-verkkosivuston, joka pidettiin selkeänä, tiiviinä ja informatiivisena. Tuotimme sivuston sisällöt asiakkaan toimittaman aineiston pohjalta. Sivustolla haluttiin herättää potentiaalisten työntekijöiden kiinnostus yrityksen työpaikkana, joten layout suunniteltiin vastaamaan erityisesti tähän tarpeeseen. 

Someviestintä käyttöön

PSET:llä ei ollut entuudestaan profiileja sosiaalisessa mediassa. Perustimme yritykselle Facebook- ja LinkedIn –tilit, jotta viestintä halutuille kohderyhmille paranee, yritys voi tiedottaa ajankohtaisista asioista, panostaa rekrytointiin ja markkinoida palveluitaan. Tilien perustamisen lisäksi laadimme julkaisusuunnitelman Facebook-viestinnälle.  

Tutustu sivustoon osoitteessa pset.fi.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Agenda Digital logo

Tiedot

Tilaaja: Pohjois-Suomen Energiatieto
Ajankohta: 2021 - 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
anssi.kokkonen@sohova.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Agenda Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Web Design

Siirry yrityksen profiiliin Agenda Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Agenda Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Agenda Digital - Muita referenssejä

Agenda Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia