Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

PODCAST: Miten valjastaa data yrityksen kasvun tueksi?

BloggausNäkökulmia kasvuyrityksen tehokkaaseen johtamiseen

SprintIT:n Kasvun työkalut -podcast alkaa jaksolla, jossa talousvelhomme CFO Konsta Aavaranta ja seniorikonsultti Stefan Östman keskustelevat datan hyödyntämisestä yrityksissä, ja etsivät konkreettisia ja käytännönläheisiä vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin:

- Millainen painoarvo datalle pitäisi antaa päätöksenteossa?

- Miten aloittaa datan hyödyntäminen? 

- Kenellä tulee olla pääsy dataan? 

- Kuka käytännössä tekee päätöksiä datan avulla? Kenen pitäisi?

- Miten datan visualisointi ja tiedon avoin jakaminen auttavat nostamaan yrityksen tehokkuutta ja kannattavuutta? 

- Miten järjestelmävalinta voi vaikuttaa siihen, miten tehokkaasti data on kaikkien käytettävissä?

Datan hyödyntäminen on ollut pitkään yritysjohtajien kestosuosikkiaiheita. Monissa yrityksissä ollaan kuitenkin asian suhteen vielä lapsen kengissä. Itewikin tutkimus Talouden ja hankinnan tila 2020 osoitti, että yli puolet yrityspäättäjistä haluaa edelleen keskittyä parantamaan datan analysointikykyään. 

Aiheeseen kannattaa perehtyä, sillä dataa hyödyntävillä yrityksillä on useita prosentteja parempi tuottavuus sekä henkilöstötasolla että liikevoittotasolla. Dataa hyödyntävillä yrityksillä on myös selkeä etulyöntiasema verrattuna kilpailijoihin, jotka eivät kerää ja käytä dataa päätöksenteossa.

Kasvun työkalut on podcast, jossa asiantuntijamme keskustelevat siitä, miten yritystä kasvatetaan tehokkaasti. Yrityksen kasvun tueksi tarvitaan uusia ajatusmalleja, toimintatapoja ja työkaluja. Tavoitteenamme on antaa sinulle inspiroivia näkökulmia aiheeseen.

Podcastissa asiantuntijamme keskustelevat työkaluista ja toimintatavoista, jotka auttavat johtamaan kasvavaa yritystä modernisti ja tehokkaasti. Kolmessa ensimmäisessä jaksossa keskustelijoina ovat Konsta Aavaranta ja Stefan Östman. He ovat talouden asiantuntijoita ja keskittyvät taloushallinnon näkökulmaan. 

Ensimmäisessä jaksossa käsitellään datan hyödyntämistä. Toisessa pohditaan milloin järjestelmien keskittäminen on järkevää, ja mitä hyötyä yritys voi saavuttaa yhden järjestelmän taktiikalla. Kolmannessa jaksossa aiheena on taloushallinnon automatisaatio. Asia, joka on tuntuu olevan vuodesta toiseen talousjohtajien kehityskohteiden top kymppi -listalla.

Kuuntele ja tilaa Kasvun työkalut -podcast: Miten valjastan datan yrityksen kasvun tueksi?

Pinterest
SprintIT Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili SprintIT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Teknologia

Open source

Omat tagit

Odoo

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SprintIT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT - Muita referenssejä

SprintIT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia