Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Plaze – Tapahtuman järjestämisen apuna

ReferenssiKarun toteuttama Plaze on työkalu kaikenlaisten tapahtumien suunnitteluun. Se auttaa hahmottamaan tilaisuuden yksityiskohdat jo etukäteen – tapahtuman budjettia unohtamatta.

Tarkat suunnitelmat live- ja virtuaalitapahtumille

Plazessa luotaviin projekteihin voidaan kirjata kaikki tapahtuman olennaiset tiedot. Näitä ovat esimerkiksi tapahtuman luonne, tila ja sen ominaisuudet, aikataulu, osallistujat, ohjelma ja tarjoilu.

Palvelu soveltuu sekä live-, hybridi- että virtuaalitapahtumien suunnitteluun. Siinä voidaan määrittää samalle tapahtumalle useita eri tiloja. Suunnitelmiin voi myös sisällyttää tunnelmakuvia ohjaamaan tilaisuuden tyyliä.

Plaze sisältää valmiita aikataulurunkoja muun muassa seminaareille ja harjannostajaisille. Suunnitelmaa tehdessä on myös mahdollista asettaa ajankohdat tapahtuman vaatimille rakennus- ja purkutoimenpiteille.

Tapahtuman budjetti hallintaan

Kustannukset muodostavat kenties suurimman yksittäisen haasteen tapahtuman järjestämiselle. Tämä on huomioitu Plazessa ensinnäkin siten, että kullekin tapahtumalle voi asettaa oman budjetin. Mukana on myös automaattisesti päivittyvä kustannusarvio, joka on suunnitelmaa muokatessa koko ajan nähtävillä.

Lisäksi työkalun kautta voi lähettää tarjouspyyntöjä rekisteröityneille palveluntarjoajille. Näin tapahtumaan saa tarvittaessa tilattua kätevästi ja kilpailutetusti esimerkiksi ateriapalvelun, tilan tai esiintyjiä.

Hyvin suunniteltu on puoliksi toteutettu

Plazessa tapahtumaprojekteista voi kehitellä eri versioita. Tapahtumien järjestämistä jatkossa voi myös entisestään helpottaa tallentamalla suunnitelma valmiiksi malliksi.

Palvelussa on myös mahdollista ladata koonti tapahtuman tiedoista. Kustannuslaskennan voi tallentaa sekä PDF:nä että Excel-tiedostona, ja koko suunnitelman voi niin ikään ladata joko PDF-yhteenvetona tai Excel-muotoisena tuotantokäsikirjoituksena. Sitten ei tarvitsekaan enää kuin toteuttaa hyvä suunnitelma!

Lue lisää Plazesta täältä

Suosittelija:

Valitsimme Karu Softwaren kumppaniksemme suunnittelemaan ja toteuttamaan Plazea, koska heillä oli erittäin hyvä palveluasenne, kyky kuunnella ja myös kyseenalaistaa asioita toimialamme ulkopuolisena näkijänä. Moniulotteisen työkalun suunnittelun kriittisissä pisteissä Karun kehittäjiltä tuli laajaa näkemystä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuehdotuksia. Olemme erittäin tyytyväisiä myös aikataulujen ja budjetin pitävyyteen. Karu Software toi projektiimme huomattavasti enemmän kuin osasimme alkuun edes toivoa.

Pirjo Kivistö - Plaze

Pinterest
Referenssin infoboxi
Karu Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Marketing & Communication Group Marco Oy
Ajankohta: 2021 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Karu Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Auditointi
Graafinen suunnittelu
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Laadunvarmistus
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Tietoturva
Webkehitys

Teknologia

Amazon Web Services
Laravel
Javascript
PHP

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

vue
Serverless
AWS Lambda

Siirry yrityksen profiiliin Karu Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Karu Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Karu Software - Muita referenssejä

Karu Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia